tiistai 17. huhtikuuta 2012

Models Own - Bare Beauty

Tänään taas esittelyssä uutukainen lakkani! Kävin viikonloppuna pyörähtämässä Seppälässä ja sieltä mukaan tarttui Models Ownin kynsilakka ja pieni meikkilaukku kynsilakkojen kuljetukseen, koska pyörin niin usein tuolla Oulun mailla lakkailemassa Kokkeli-Hannan kynsiä.


Ei mikään kovin ihmeellinen pussukka! Toimii varmaan kuitenkin uuteen tarkoitukseensa hyvin. Minun on jo kauan aikaa pitänyt ostaa jonkinlainen kuljetuspussukka reissaamista varten, mutta olen kuitenkin aina ostoksilla käydessäni unohtanut asian kokonaan. Tämä oli kuitenkin kivasti kynsilakkahyllyn vieressä, juuri sopivan kokoinen ja värinen minulle, sekä alennuksessa, joten pakkohan se oli kotiuttaa.


Uusin lakkani on nyt Models Ownin Bare Beauty, ihana nudemainen creme joka hämää värillään aika paljon. Livenä pullossa se oli ihan beigen värinen, mutta kuivui kynsille vähän vaaleanpunaiseen taittavaksi. Tämä on kuitenkin mielestäni kaikkein ihanin 'vaaleanpunainen' lakka jonka tällä hetkellä omistan!


Leimauslaattaurakalle omistautuneena valkkasin sitten heti perään toisenkin Bundle Monsterin laatan (211) ja siitä tuollaiset kivat kukkaiskuviot. Leimaukseen otin myös käyttöön vanhaa Models Ownia, Vintage Pinkiä ja leimaaminen sujui kuin unelma! Tämä on ehkä paras tavallinen lakka jolla olen tähän mennessä kokeillut leimaamista (jos valkoista ja mustaa ei lasketa..) Ja minähän en oikeita leimauslakkoja edes omista enää! :D

Briefly: 


Last weekend I went shopping and I bought a nice little travel bag for my polishes, and new Models Own polish, Bare Beauty. In a bottle, it was all beige, but when it dried it looked more like pale pink. I just love this shade!
I did the stampings with Bundle Monster plate 211, using Models Own Vintage Pink polish. (Because I don't have ANY stamping polishes) Nevertheless, the stampings turned out great!

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin Seppälästä Wild and crazyn U R my baby ja ostin sen sinulle. Otatko yhteyttä nails1820@gmail.com niin lähetän sen sinulle? :)

    VastaaPoista