keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Models Own - Tickled Pink

Tänään oli taas lakkapostipäivä! Ostin itselleni Annien blogikirppikseltä itselleni Models Ownin Tickled Pinkin. Huomasinpa myös hänen lakkalistaansa selatessani että siellä oli Wild & Crazyn China Silk ja ystävällisesti hän suostui myymään sitten senkin minulle (:D). Voi hurja kun en meinaa tajuta kuinka ihania ja ystävällisiä ihmisiä blogimaailmassa onkaan!


Lakka peitti mielestäni hyvin jo kolmella kerroksella, kuivui suht' nopeaa ja on aivan mahtavan värinen! Ensimmäiset kerrokset tuntuivat melko liruilta ja läpikuultavilta, mutta tuo shimmerin paljous saa sen pelastettua ja peitettyä.


Models Own urakalle ja leimausprojektille uskollisena, valkkasin taas laattakasasta Bundle Monsterin laatan (204) ja leimaustestaukseen Models Ownin Bubblegumin. Leimaaminen onnistui tuolla Bubblegumillakin todella hyvin, kaikki kuviot jäivät heti ensimmäisellä kerralla kokonaisena kynteen kiinni.


Ilman päällyslakkaa nämä kynnet olisivat kuitenkin olleet ihan toivottomat, tuo Bubblegum "nousi" rumasti kynnen pinnasta ja näytti todella sottaiselta, vaikka kuvio oli muuten ihan nappiin mennyt. Onneksi päällyslakka pelasti tämän kokeilun. Vertailun vuoksi tuossa ensimmäisessa kuvassa on päällyslakka, alemmassa ei.

Briefly: 


I got my tiny nail mail today! I bought Models Own Tickled Pink and Wild & Crazy China Silk from Annie's blog sale. Of course I had to test Tickled Pink right away. It requires three coats to be opaque, dries quite quickly and is just a great color! The first two layers seemed quite translucent but the volume of the shimmer saved the day. I did the stampings with Bundle Monster plate 204 and Models Own's Bubblegum.

Without a top coat, these nails would have been pretty hopeless, Bubblegum "rose" ugly forom the nail surface and made the stampings look really sloppy. Fortunately, the topcoat saved this experiment. By comparison, in that first picture I have topcoat, the lower one is without topcoat.

5 kommenttia:

 1. Ihanan värinen uus lakka! Ja upeet kynnet c:

  VastaaPoista
 2. tosi kivat kynnet, ajattelin itsekkin ostaa ton bubblegumin mutta hamstraan lähinnä lakkoja joita voi käyttää leimaamiseen niin nyt tiedän että se kannattaa ostaa;) kiitoksia tietämättä antamastasi vinkistä:)!

  VastaaPoista
 3. Ajattelin itse kaivaa juuri samaisen Tickled Pinkin laatikosta ja testata sitä. :) Ainakin sun kynsillä näyttää tosi kivalta! Ja ihana tuo leimauskuvio!

  VastaaPoista
 4. Mulla olis sulle tunnustus! :) http://delightbynails.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista