sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Vogue ja Pom Pom

Tässäpä viimeinen kunnon esittely hylkiöboksin lakasta, nimeltänsä Vogue. Kävin tämän nappaamassa Seppälästä, minulla kävi tuuri kun tämä oli vielä siellä jäljellä. Nyt minulla alkaa olla kasassa kaikki WaCit joita Pohjois-Suomessa on liikenteessä.


Voguessa ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä, se on vain punanen creme. Melko samanlainen kuin WaCin Colorado Spring, mutta CS on koostumukseltaan jelly.


Halusin kokeilla miltä vaaleanpunainen CG:n Pom Pom näyttäisi punaisen lakan päällä, joten läiskis vaan ja lopputulos oli aika mielenkiintoinen! Huomaattekos että saitte kerrankin nähdä myös oikean kätöseni? :D Kuva piti kääntää peilikuvaksi, koska käteni oli supervammaisen näköinen normaalisti! (Hahaha!)

3 kommenttia:

  1. En tiedä onko sulla jo kaikki nää, mutta täällä myynnissä joitain WaCeja. :) http://mydreamnails.blogspot.com/2012/04/kirppis-tanaan-klo-1800.html

    VastaaPoista
  2. Olen tiistaina menossa Keravan Seppälään, aion metsästää sieltä joitain WaC ja MO lakkoja, jospa löytyisi niitä mitä toivoisit! :) Tuo Vogue on hienonvärinen, se on juurikin myynnissä tuolla mydreamnailsin kirpparilla :) Muut WaC lakat sinulle taisi ollakin (siis mitä löytyy tuolt kirpparilta)

    VastaaPoista