lauantai 14. huhtikuuta 2012

Wanhaa Models Ownia

Ajattelin tässä pari päivää takaperin, että ottaisin tämän vuoden projektiksi käyttää kaikkia leimauslaattojani edes jotenkin. Minulla on niitä jo varmaankin lähemmäs 50 kappaletta, saattaa olla enemmän tai vähemmänkin, kun en ole niitä jaksanut laskea! (Ja lisääkin on kokoajan tulossa..) Suurinta osaa en ole koskaan edes käyttänyt. Tämä asia pitää siis korjata pikimmiten. Samalla kokeilen myös mitkä kaikki lakkani soveltuvat leimaamiseen, monta kärpästä iskettävänä siis..


Aloitin siis projektin heti, hitaasti mutta varmasti. Kaivoin laatikoistani myös vanhempia lakkojani esille, että niitäkin tulisi esiteltyä useammin. (Tästä tulikin mieleen, että voisin myös omistaa tämän vuoden puolella pari viikkoa siihen, että käyttäisin 1-2 viikon ajan vain yhden merkin lakkoja) Tällä kertaa valkkasin Models Ownin Aciiiedin, koska sitä olen käyttänyt muistaakseni vain kerran, sen jälkeen kun sen tilasin! (:D)


Leimaukseen valitsin China Glazen Life Preserverin, koska se vaikutti hyvältä lakalta leimauksiin, olihan se sitten ihan ok.. Ei huono, mutta ei mikään paraskaan. Leimailuun valitsin Bundle Monsterin BM-223 laatan seepra/tiikerikuvion ja tuommoisen.. neliösysteemin. Noita kuvioita käytin nyt sitten ensimmäisen kerran ja nyt voin heittää tuon laatan kasan alimmaiseksi!

(Muistin sen laatan numeron kerrankin!!)


PS: Olen nyt tämän viikon aikana joutunut ottamaan sanavahvistuksen jo NELJÄ kertaa pois päältä, kun se aina jotenkin itsekseen menee takaisin. Prrrrrkule. Ilmoitelkaahan välillä jos se on taas päällä!

3 kommenttia:

 1. hei löysin täältä tuon kaipaamasi Models Own Tickled Pink -> http://polishthis.blogspot.com/p/blogikirppis.html :) kannattaa napata nopsaa ennenku lähtee jonkun toisen matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitoksia =) Postia olen nyt lähetellyt, toivottavasti se napsahtaa minulle! ;D

   Poista
 2. Pam! Nakkasin sua palkinnolla http://mella-blogs.blogspot.com/2012/04/tunnustus.html :)

  VastaaPoista