tiistai 8. toukokuuta 2012

Capricorn

Tänään on vuorossa uljas ja ihanainen kesäväri, Capricorn, niinkuin otsikkokin antaa jo ymmärtää! Olen aivan hullaantunut tästä lakasta. Ihanan voimakas oranssi, jossa on pienenpientä kultaista shimmeriä mukana. Tämä kiiltelee ja loistaa auringossa niiiiiiiiin ihanasti, harmi ettei kamera saa tallennettua puoliakaan siitä kimalteesta.


Yllä olevassa kuvassa väri on juuri jetsulleen oikein ja ehkäpä tarkimmat erottavat kuvasta kultaisen shimmerin. Lakkapullosta se pitäisi ainakin erottaa! :D

Minulla oli vähän paha mieli, kun olen laiskotellut koristeluiden kanssa ja päätin hyvittää asiaa testaamalla taas uusia Bundle Monsterin laattojani. Noissa ensimmäisen erän laatoissa on vain niin perhanan ohuet kokokynnenkuviot, ettei niillä saa minun lapiopeukkuja kokonaan peitettyä. Mittasin huvikseni kuvion leveyden ja se on tasan tarkkaan 1,1 cm kun taas peukalonkynteni leveys on 1,5 cm. Huoh.


Nuolikuvio on siis Bundle Monsterin laatasta numero 20, ja leimaukseen käytin China Glazen Papaya Punch lakkaa, joka toimitti osansa melko hyvin. PP on muuten erittäin hyvä lakka leimaustarkoitukseen, mutta Capricornin päältä se tahtoi vähän nousta repsottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti