keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Fancy Dream

Kekseliäiden otsikkojen putki vain jatkuu ja jatkuu.. Tänään esittelen teille Wild & Crazyn Fancy Dreamin, joka ei kuitenkaan ole niin fancy kuin antaa ymmärtää. Onhan se kuitenkin aika kiva. Itselläni on tämä lila-innostus mennyt ohi, jos sitä ikinä on ollutkaan. Lakka on taas tämmöinen täysi yllättäjä, eikä mitenkään positiivisesti. Pullossa tuo nimittäin näyttää tosi tummalta ja peittävältä, mutta kun aloin lakkaamaan, huomasin että tuohan on taas semmosta ohutta lirua jota ei jaksa kerrostaa edes se vanha Erkkikään.


Väri on kuitenkin melko erikoinen ja todella raikkaan näköinen. Kynsille jaksoin lakata kolme kerrosta ja silti tuo keskarin kynsi kuultaa läpi. Onneksi se ei minua haitannut, koska ajatuksena oli muutenkin laittaa leimat lakkausten päälle.


Testissä taas Bundle Monsterin ensimmäisen sarjan laatta, numeroltaan 19. Tylsänä ihmisenä en jaksanut etsiä uutta lakkaa leimaustestaukseen, joten käytin Models Ownin Black Magicia, jonka olen useampaan kertaan todennut toimivaksi. Ihastuin tuohon pelikorttikuvioon ihan täysillä! BM:n uudet laatatkin ovat niin makeita etten malta pysyä housuissani kun odotan milloin ne kaikki viimeinkin julkaistaan.

Ps: Blogi hiljenee taas vähäksi aikaa, kun matkustan taas kerran etelänmaille, suuren suureen Ouluun. Minulla on siellä pääsykokeet, joten pitäkää peukut ja varpaat ja suolet ristissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti