maanantai 21. toukokuuta 2012

Ladylike

Löysinpäs viimeinkin sen kadonneen muistitikun, johon hätäpäissäni tungin kaikki kynsikuvat! Formatoin siis koneeni ja kaikki oli hetkellisesti isoa kaaosta, mutta etiäpäin porskutellaan ja ne loputkin kuvat ajattelin tämän viikon aikana takaisin saada. Formatointi oli pakollinen, koska koneeni on alkanut "hieman" tökkimään ja kuumenee tosi kivasti. Tästä syytän League Of Legendsiä. Uusinta pakkomiellettäni! (Muistelisin että pari muutakin kynsibloggaria pelaavat ko. peliä, hihkaiskaa jos eksytte tänne! :D)


Mutta sitten asiaan, uusin vauvelini, Wild & Crazyn Ladylike, pääsi ensimmäisenä kahdesta uutukaisesta kynsilleni. Kiva läpikuultava valkoinen lakka, ranskislakka ehkäpä. Tämä on UPEA vaikkei sisälläkään mitään ylimääräistä koristusta, ei glitteriä, ei shimmeriä. Ei mitään jännää. Silti tykkään tästä ihan hirveästi.

Koristelin nämä tosi yksinkertaisesti. Yksi kuivakukka keskariin ja muihin kynsiin Color Clubin Covered In Diamondsia mattalakan kera. Jotenkin nämä silti näyttävät tosi koristeellisilta, ehkä opin vielä tykkäämään tuosta timangilakasta, vaikka alkuun se olikin minulle aika iso hirvitys.

4 kommenttia: