maanantai 28. toukokuuta 2012

San Francisco

Alan olemaan pikkuhiljaa voiton puolella näiden teknisten ongelmien kanssa! Ensin katosi muistitikku jossa oli julkaisemattomia kynsiä, sitten kuvankäsittelyohjelma sanoi sopimuksen irti. Olen tässä melkein viikon testaillut  noin miljoonaa eri kuvankäsittelyohjelmaa ja tänään viimeinkin löysin minua miellyttävän vaihtoehdon.


Asiasta kynsilakkaan! Tajusin etten vielä ole esitellyt teille kunnolla Wild & Crazyn San Franciscoa, vaikka se jonkun kuukauden on tässä pyörinyt. Kynsillä on lakkaa 3-4 kerrosta, riippuen kynnestä. Tykkään tästä lakasta hirveästi, ja toisin kuin yleensä, tämä ei muistuta minua joulusta. Jostain syystä en osaa mieltää tummanvihreitä sävyjä kesään, ne ovat aina jostain syystä liian jouluisia käytettäväksi. Mutta näistäpä on onneksi se joulu kaukana!


Feisbuukin puolella huudeltiin, että pitäisi joskus näyttää tarroja kynsillä, joten tässäpä näitä tarroja sitten on. Nämä on ebayn halpistarroja, jotka yrittävät aina hajota käsiin kesken koristelun. Onneksi nämä kukkaset olivat vähän kestävämpiä kuin muut tarrat, muuten olisin heittänyt leikkimästä noilla pirun keksinnöillä.

Nyt lupaan, että alan korjaamaan tätä postaustahtia. Viimeistään ensi viikolla palaan normaaliin postausrytmiini, kun minulla alkaa piiiiiitkä kesäloma! Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti