tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesäkukkia!

Jospa tämä hiljaiselo viimein loppuisi! Kesälomani alkoi viikon etuajassa, koska sairastuin taas kerran hirvittävään flunssaan ja kuumeeseen. Edellisen viikon aikana en koskenutkaan kynsilakkoihin, koska se haju oli jotain sietämätöntä. Nyt kuitenkin olo on jo semihyvä, joten voin esitellä teille tänään väkertämäni kynnet.


Halusin tehdä jotain pirteää ja kesäistä, joten valkkasin laatikosta kolme lakkaa. China Glazen Sunshine Popin, Lighthousen ja Electrifyn. Tämä yhdistelmä on jotain niiin upeaa! Kerrankin sain tehtyä mielestäni onnistuneet kynnet. Harmi vain ettei kamera halunnut totella! :D


Pitkästä aikaa tartuin myös muotteihin ja akryylimössöihin. Muoteissa ei ole oikein valinnanvaraa kesäiseen teemaan, joten näette taas nämä samat ruusumuotit kuin miljoona kertaa aikaisemminkin. Kameran mielestä kynsilläni oli liikaa roinaa, eikä se suostunut tarkentamaan oikein mihinkään. Saatte tyytyä sumeaan ja huonosti tarkennettuun kuvaan. Kai tuosta se oleellisin asia kuitenkin näkyy.

Pyydän vielä anteeksi hiljaisuuttani! Menenkin tästä heti väkertämään uudet kynnet! :P

5 kommenttia:

 1. Kylläpäs tää electrify pomppii nyt silmille kun täällä ja sonnelassa heti peräkkäin! Alkaa miellyttää silmää, vaikken tälläisista lakoista yleensä pidä. Kokonaiduudessaan tosi ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on jo alkanu vähän pelottaan toi Sonne.. Aina kun lakkaan kynnet, niin 5min päästä siltä tulee postaus jossa on sama lakka :D

   Poista
 2. Oho, näytti Sonnellakin juuri tänään olevan kynsillä tuo sama hilelakka. :D
  Kyllä noista kuvista ihan hyvin selvää saa. :)

  VastaaPoista
 3. voi toi glitterlakka on aivan ihanaa! :o missä Gina Glazen kynsilakkoja myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tilaan kaikki netin kautta nailsuppliesista, mutta Suomessa niitä on ainakin Kickseissä :)

   Poista