tiistai 26. kesäkuuta 2012

Korallia

Tänään saan viimeinkin esiteltyä toisen China Glazen, joka tarttui matkaani etelänreissulta. Juhannus hidasti taas vähän postaustahtia, mutta nyt oikeasti yritän saada vähän puhtia tähän kirjoittamiseen!


Kyseessä on siis CG:n Coral Star, jonka nappasin itselleni Jyväskylän Kicksistä. Tämä oli mielestäni vähän mitäänsanomattoman näköinen siinä hyllyllä köllöttäessä, mutta minkäs teet, kun kyseistä lakkaa en vielä omistanut ja kun kerrankin halvalla saa! (:D)

Mitäänsanomaton tämä on myös kynsillä. Jostain syystä tämä väri ei vain sytytä yhtään, eikä tämä passaa kunnolla edes käsieni ihonväriin. Juhannuksen kunniaksi lakkasin varpaankynteni tällä lakalla ja tuolla alhaalla se näyttää hieman kivemmalta kuin sormenkynsissä.


Lakka on niin läpikuultavaa, että se vaati neljä kerrosta peittääkseen kunnolla, eikä tietenkään kuivunut mitenkään erityisen nopeaa. Halusin peittää suuren osan tuosta lakasta koristeluilla ja mikäs olisikaan parempi juttu kuin Bundle Monsterin kokokynnen leimauskuvio. Leimauksen toimitti BM:n ekan sarjan laatta numero 21, sekä China Glazen Flip Flop Fantasy. Tulipa samalla testattua taas uusi lakka leimaukseen. FFF toimi leimauksessa yllättävän hyvin, mutta epäilen ettei tuo toimi tummemman lakan päällä ollenkaan.

Ainiin.. Taisin luvata etten hamstraa noita lakkoja enää. Mutta hups. Kävin eilen Ruotsissa ja sieltä tarttui mukaani eräs kiva kesäkokoelma.. Siitä lisää myöhemmin ;)

4 kommenttia:

 1. Mäkin kävin Kickseissä (Helsingin keskustassa kahdessa ja Lempäälän ideaparkissa) ja oli myös tosi kova työ vastustaa alennus-chinaglazeja. Silleen piti hitaasti peruttaa hyllyn luota ja toistella itselleen, ettei tarvitse ko. lakkoja vaikka kuinka olisi alennuksessa. Oon kyllä niiiiin ylpeä itsestäni.... Tosin hamstrasin kolme IsaDoran alelakkaa leimausta varten. Mutta leimauslakkoja tarvitsee aina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin kuvitella! Muut asiakkaat varmaan seuranneet melko huvittuneena vieressä :D

   Poista
 2. Mä en mene enää mihinkään, en blogikirppikselle, en fb-kirppikselle, verkkokauppaan enkä mihinkään kauppaan joka myy kynsilakkoja. Amen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten myöhemmin mitä hairahduit ostamaan! ;D Noi ostolakot ei ikinä oikeen onnistu :D

   Poista