torstai 14. kesäkuuta 2012

Lisää kukkasia!

Hehe, unohdin eilen postata nämä kynnet! Kävin lakkalaatikkoani läpi ja mietin mitä lakkoja en ole aikoihin käyttänyt. Halusin jotain tummaa, mutta kuitenkin kesäistä, joten päädyin kaivamaan esille Wild & Crazyn Vampiren ja Queen's Eyesin.


Mietin ensin ranskista noilla lakoilla, mutta se olisi ollut mielestäni liian tylsää. Päädyin lakkaamaan joka toisen kynnen Vampirella ja loput kynnet Queen's Eyesilla.

Sitten aloin kaivamaan koristelaatikkoa ja mietin mitä koristeita en ole vielä käyttänyt. Näitä kukkasia olen vierastanut hirveän kauan, kun en oikein keksinyt mitä ihmettä niillä voi oikein tehdä. Sakset esiin ja naps naps vain, kynsille syntyi kukkaketo liloista ja sinisistä kukista.


Yritin laittaa päällyslakkaa oikean käden kynsiin, mutta voi jeesus että lopputulos oli hirveä! Pikakuivattajamöykkyjä, kuplia ja epätasaiset kynnet. Yäk. Vasemman käden kynnet jätin ilman päällyslakkaa, ja ihmeellistä kyllä, kynnet ja koristukset pysyivät koko päivän ehjinä eivätkä tarttuneet hiuksiin tai vaatteisiin! (Oikean käden kynnet tosin tarttuivat joka paikkaan ja olivat jo vartin jälkeen pilalla...)

PS: Oletteko te kaikki ulkona koko ajan, kun kommentointi on hieman hidastunut? :D

1 kommentti:

  1. Mä en oo ulkona, vaan töissä, joten on aikaa kommentoida ;)
    Hienot on kynnet! Harmi, että päällyslakka pilasi toisen käden :/

    VastaaPoista