maanantai 2. heinäkuuta 2012

Fly With Me

Voi jösses sentään nyt mun kanssani. Tämä luonnos on pyörinyt täällä julkaisemattomana monta päivää, kun ajastin ei toiminut! Voisin sanoa, että voi jumalauta.

Ostaa päräytin sitten itselleni Color Clubin Take Wing-kokoelman kun sellainen tuli kaupassa vastaan, eikä hintakaan ollut järin huikea. Viisi euroa kipale! Siis miksi en ole tajunnut että CC:tä myydään Ruotsin MARKETEISSA ja vieläpä noin halvalla? :D Onko tämä juttu kellekään muulle uusi? Yksi lakka minun kokoelmastani tosin uupuu, tottakai se kuvan perusteella kaikista upein, pinkki Wing Fling. Ajattelin tilata sen jostain myöhemmin, en kestä jos on yhtä lakkaa vaille täysi kokoelma!


Ekana oli pakko päästä kokeilemaan kokoelman vihreää lakkaa, nimeltään Fly With Me. Kuvassa lakka on ollut kynsillä jo jokusen päivän, joten se on vähän kulunut kärjistä. Lakkasin muistaakseni kolme kerrosta ja se peitti mielestäni todella hyvin, vaikka aluksi lakka vaikutti melko lirulta ja huonosti peittävältä. Näihin en jaksanut koristeluja tehdä, koska on todella harvinaista että tykästyn näin kovasti vihreään lakkaan! :D

Tässä biisi, joka alkoi soimaan päässä kun lakkailin kynsiäni. 
Lakka on melkein yhtä ihana kuin tämä kipale!

5 kommenttia:

 1. eiikäää tulin just tänää ruotsista ! :DD

  VastaaPoista
 2. Mun porukat menee kohta ruotsiin, soitin jo niille aiheesta. Iskä lupasi ostaa mulle :DD

  VastaaPoista
 3. Sulle ois mansikka:
  http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/07/mansikkahaaste.html
  =)

  VastaaPoista