keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Valivali

Oletteko joskus nähneet kuvan perusteella aivan mahdottoman ihanan lakan, pää kolmantena perseenä olette sitten kirmanneet yli peltojen ja niittyjen ja ostaneet sen pirulaisen. Mulle kävi melkein näin, mut en kirmaillu mihinkään. Puhun tänään teille China Glazen Preppy Pink lakasta. Swatchikuvissa unelma, mutta livenä enemmän jotain jakkimaito-oksennusta. Tämä on varmaan ainoa lakka ikinä jonka takia olen ääneen päästänyt parisenkymmentä kirosanaa, ihan vain siksi koska tämä on niin ***un hirveä.


En ole oikeastaan ikinä ollut näin jumalattoman pettynyt mihinkään omistamaani lakkaan. Tätä myös myytiin hyväkuntoisena ja pari kertaa kokeiltuna. Paskanmarjat. Puolet käytetty ja osa lakasta kuivunut pullon suulle.


Pistän iloisena sitten vahingon kiertämään, oikeanlaisen myyntipuheen saattelemana:

Ostappa tästä ihan mahottoman ruma ja paksu lakka! Lyön vaikka vetoa, että itket vielä paskaa elämää tämän mahtavan lakan seurassa, joka ei jätä ketään kylmäksi, koska kiehut raivosta. Tämä tarvii kaverikseen vähintän litran thinneriä ja maailman rautaisimmat hermot. Osta jo tänään ja säästät minun hermojani!

(Myyn tuon ihan oikasti pois, koska tuo vaan on nestemäistä shaissea, tehkääpä tarjouksia kommenteilla... jos uskallatte)

10 kommenttia:

 1. Eli ehkä sittenkin hyvä, että ehdit ennen mua :DD
  Joo, en osta!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Okei! Postit onkin sitten vähän kalliimmat ;D

   Poista
 3. Mistä ostit tämän? :o Etkai sieltä FB:n Kynsikoristekirppikseltä? Tyhmää jos myydään pari kertaa kokeiltuna ja hyväkuntoisena ja sit onkin käyttökelvotonta. :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Olisi kyllä itsekin pitänyt kysellä lakasta enemmän, eikä olettaa että se on juuri sitä mitä kuvassa on :/

   Poista
 4. Onneksi tuosta vielä sen thinnerin kanssa saa käyttökelpoisen kapistuksen, itse en vain thinneriä satu omistamaan :D Joten thinneriomistajat tarjouksia kehiin!

  VastaaPoista
 5. "jakkimaito-oksennusta" repesin tolle :D On se kyl ikävää jos on korkeat odotukset ja si pettyy, mut piristit mun päivää kuvaamalla pettymyksesi värikkäästi. :)

  VastaaPoista
 6. Musta alkaa tuntumaan että haluan olla rohkea ja urhea ja testata tuon lakan jahka seuraavan kerran tuun sun kynsistudioon :D

  VastaaPoista
 7. Oon itsekki ostanu samaisen lakan joskus ja pettymys oli todella suuri. Lakka on niin huonoa ja vaikeata laittaa. Jää pullon suuhun ja kaikkea muutaki mukavaa.. :DD

  VastaaPoista