tiistai 21. elokuuta 2012

En keksi otsikkoa!

Ajattelin tulla avautumaan teille menneistä viikoista ja kuukausista. Olen siis aloittanut koulun, josta kerroin jo edellisessä postauksessani. Kaikki energiani on mennyt parin kuukauden aikana muuttamiseen, rahahuolien takia stressaamiseen, kouluun ja yleiseen ahdistukseen. Suurimman osan kuitenkin nappaa koulu. Olen huomannut etten ole aikoihin ollut oma itseni, makaan vain yksin kotona ja itken kaiket päivät. Kynsihommat eivät kiinnosta niinkuin joskus ennen vanhaan, oikeastaan vain ärsyynnyn ajatuksesta että minun pitäisi tehdä kynsilleni jotain.


Otin esimerkkikuvankin kynsistäni heti koulupäivän jälkeen. Miksi nähdä monen tunnin vaiva kynsien tähden, vain siksi, että ne kestävät hyvänä alle 8 tuntia ja sitten ovat hirveän näköiset? Kynsinauhat vuotavat verta, lakat lohkeilevat ja tarrat ovat puoliksi kadonneet... Olen jonkin aikaa miettinyt, että myisin koriste / lakkakokoelmani pois ja lopettaisin kynsiharrastuksen kokonaan. En ole saanut blogistakaan pitkään aikaan mitään irti, tämäkin on vain rasite muiden joukossa. En vain millään osaa päättää lopetanko kaiken vai en, onhan tämä kuitenkin ollut eräänlainen henkireikä joskus joten päätös on iso ja vaikea. Yritän pitää tämän blogin puhtaasti kynsiaiheissa, mutta joskus on pakko lipsahtaa ja avautua täällä siitä, mitä taustalla tapahtuu kun siitä en voi kellekään muulle puhua. En vain kestä enää tätä yksinäisyyttä, ahdistusta, pahaa oloa ja itkua.

Jään blogin kanssa määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Toivottavasti täällä on joku odottamassa, silloin kun/jos tulen takaisin.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä <3 Mitään ei kannata tehdä väkisin, menee loppukin into. Keräilet itses rauhassa ja palaat jos siltä tuntuu!
  Yritä puhua jollekin pahasta olostasi, et takuuvarmasti ole yksin jos vaan jaksat ottaa tukea vastaan.
  Kaikki järjestyy kyllä <3

  Been there, done that!

  VastaaPoista
 2. Älä ota mitään ylimääräistä stressiä tästä, täällä ollaan kyllä odottamassa sitten kun siltä tuntuu, että huvittaa kynsihommelit =) Anna itsellesi niin paljon aikaa kun tarvitset!!! Tsempit ja virtuaalihalauksia sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Ouh, ei kuulosta kivalta! :/ Mutta täällä mä ainakin oon jos päätät palata. ;)
  Mäkään en enää oo moneen kuukauteen jaksanut kirjoittaa blogia, se vaihe oli ja meni mutta kynsiä tykkään edelleen tehdä aina silloin tällöin. :) Miksi stressata tällaisesta, kun elämässä on niin paljon muutakin! Tsemp. <3

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä edellisten kanssa! Tätä ei kannata väkisin vääntää, varsinkin jos on paha olla... Kannattaa ehdottomasti tiputtaa ylimääräiset rasitteet pois ja keskittää voimavarat niihin asioihin joihin ei voi itse vaikuttaa. Tosi paljon tsemppiä sulle ja yritä todellakin puhua asioista jonkun kanssa! Palailet sitten kynsiharrastuksen/bloggaamisen pariin jos joskus siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 5. Ikävä kuulla. Kuulostaa niin tutulta.
  Voimia. I'll be right here waiting for You.
  Halipus. =)

  VastaaPoista