torstai 16. elokuuta 2012

Naminamia!

Minulle on iskenyt noiden Bundle Monsterien takia joku lässynlää kynsikausi. Kaikki on jotain ällöhempeää pastellinsävyistä...ja suoraan sanottuna pa*kaa. Ei nämä ole minun näköisiäni kynsiä! Yritän varmaan alitajuisesti miellyttää lukijoitani söpöilyllä, kun postaustahdissa en siihen pysty. Lupaan että nämä ovat viimeiset pakolla tehdyt ällötyskynnet...


Kaikki lakat ovat vanhoja Models Owneja. Pohjalla Snow White, leimaukset tein Bubblegumilla, Fuzzy Peachilla ja Lilac Dreamilla. BM:n laatan numeroa en tähän hätään muista, mutta kaivan sen esille jos teitä kiinnostaa :D Mattalakan takia nuo levisivät aika tyhmän näköisiksi, mutta who cares.

Olen vieläkin hieman hukassa postaustahdin kanssa, koska aloitin kouluni tosiaan viikko sitten. Saa nähdä miten onnistun saamaan arjen kasaan ja mahduttamaan kynsihommat päivärytmiini kaiken muun lisäksi. Viimeisen viikon olen nukkunut huonosti, syönyt huonommin ja stressannut niin paljon etten vain ole pystynyt tarttumaan lakkapulloihin. Pahoittelen, mutta pidän itseäni ja terveyttäni tärkeämpänä kuin blogia.

2 kommenttia: