torstai 11. lokakuuta 2012

Moody Grey & Grace Green

Hola! Olen palannut, ainakin yhden postauksen ajaksi. En nyt yhtään tiedä onko taso noussut tuon hermoloman aikana, vai alkaako se laskemaan kuin lehmän häntä. Who knows, and who cares. 

Tauon aikana ei ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista, paitsi että pätkäisin kynnet ihan tappiin asti lyhyeksi kun koulun/työpaikan myrkyt kuivattivat ne niin pilalle, ettei mikään maailman rasva auttanut. Tästä lähtien varmaan pidän nämä helppohoitoiset nysät, enkä edes yritä kasvattaa niitä.


Hermoloman aikana yritin tosiaan olla ostamatta uusia lakkoja, mutta kyllähän te tiedätte ettei siili piikeistään pääse (paitsi romaniassa..) ja sorruin sitten ostamaan ensin vajaan parikymmentä lakkaa täältä koto-Suomesta ja sitten sorruin Models Ownin alennukseen josta tilasin muistaakseni 25 lakkaa.. Teki muuten gutaa opiskelijabudjetille ;D

Mutta sitten asiaan, eli kynsiin. Ensimmäisenä Seppälöiden ale-laareista hamstratuista lakoista pääsi kokeiluun vaalea Grace Green ja tummempi Moody Grey. Synkkiä ja syksyisiä cremejä molemmat, mukava levittää ja kuivuvat hämmästyttävän nopeaa. En jaksanut koristella kynsiä mitenkään vaikeasti, joten otin summanmutikassa laatikosta jonkin esineen (tällä kertaa kynsiteippi) ja aloin hommiin. Suunnitelmaa kynsistä ei etukäteen ollut, vaan nämä vaan "tapahtuivat" samalla kun katselin telkkaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti