maanantai 22. lokakuuta 2012

Voittajia

Noniin, eli mysteeriarvonnan voittaja pitäisi julistaa tässä postauksessa.. Homma oli tällä kertaa ihan jumalattoman vaikea, koska olitte keksineet liian hienoja syitä voittaa. Ajattelin sitten olla vähän kiltimpi kuin yleensä ja valita yhden sijasta kolme voittajaa.. Joten pitemmittä puheitta onneksi olkoon...

LILA LAKKA!
Tämä oli helppo valinta, koska olit ensimmäinen kommentoija ja sait minut hörähtämään kommenttiasi lukiessa. Hörähtely on aina plussaa! Valitettavasti et voittanut kynsilakkaa, vaan kolme Bundle Monsterin leimauslaattaa, ensimmäisestä ja viimeisimmästä sarjasta.


MELLI
Tämäkin oli suht helppo päätös, koska toivoit voittavasi jotain kiiltelevää, ehkäpä jopa leimauslaatan. Ikävä tuottaa pettymys.. Et saa yhtä laattaa, vaan kolme Bundle Monsterin laattaa, ensimmäisestä ja toisesta sarjasta.


Ja sitten viimeisenä, muttei vähäisimpänä..


STIFFMEISTER
Kolmas valinta oli jo hitusen vaikeampi, mutta silloin kun asenne on kohdallaan, niin se on kohdallaan. Sait hienosti kaapattua yhteen lauseeseen ( "lakkasin kynnet, olen ihqu ja haistakaa v*ttu") koko mun olemukseni joten grattista vaan kuomaseni, sinäkin saat kolme leimauslaattaa!


Olen tänään niin jumalattoman laiskalla tuulella, että en jaksa ottaa voittajiin yhteyttä. Saatte heittää postia minulle jos haluatte saada kotiin asti voittamanne palkinnon :D Eli laittakaa crituk(ät)gmail.com osoitteeseen postia kahden vuorokauden kuluessa, muuten palkinto menee seuraavalle.

Ikävä kyllä kommenteissa olisi ollut vielä pari muutakin voittaja-ainesta sisältävää nuoleskelua, mutta olitte unohtaneet lisätä kommenttiin sähköpostinne. Säännöt on kaikille samat joten parempaa onnea (ja muistia) ensi kerralla!

5 kommenttia:

 1. WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ?!?!? OMG !!!
  Uskoni elämän tasapuolisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen on siis palautettu tämän myötä. Ja jos siitä vielä joku hörähtelyt saa, kun toinen sydänverellä kirjoittaa riipaisevia lauseita sielunsa sopukoista, niin eipähän mennyt hukkaan sekään vuodatus... ;D
  Laittelen tossa sähköpostia iltasella, kun pääsen sähköpostini ääreen.
  Tuhannet nöyrät kiitokset tässä vaiheessa, kiittää ja kumartaa hän. =D

  VastaaPoista
 2. Koska mää oon ollu takapiruna täällä aika kauan niin määki tuun huutamaan että ONNEA VOITTAJILLE!!

  VastaaPoista
 3. Mistä noita sulkakoristeita saa? Ja onko ne jotain tarroja, vai mitä ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olen tilannut eBaysta, ja ihan tavallisia tarroja ne on :)

   Poista