sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ollaanko nakuna tuiskussa?

Nämäkin on pyörineet jo jonkun aikaa luonnoksissa, enkä ole saanut kuitenkaan aikaiseksi painaa julkaise-nappulaa. Päätinpä sitten lyödä pari kärpästä samalla kertaa ja tehdä näille yhteisen postauksen.

Melkoisen monessa blogissa on pyörinyt se alaston totuus liibalaaba, ja koska menen helposti virran mukana ajattelin sitten naamani julkaisun jälkeen julkaista lakattomat kynteni.


No biggie, siinä ne on. Melkein yhtä täydelliset ku meikän naama. Ei ylimääräisiä tummentumia tai muutakaan järkyttävää. Käytän aina vähintään kahta kerrosta aluslakkaa, joten tummentumia ei ole näkynyt pitkään aikaan.


Sitten päästäänkin näihin uutuksien esittelyihin. Yllä olevissa kynsissä on pohjalla Models Ownin Red Alert, jonka päällä on Wonderland kokoelmasta löytynyt Blizzard. Aikamoinen dupe esimerkiksi CG:n Technon 
kanssa...

Ajattelin näin uudenvuoden kunniaksi tehdä pienenpieniä muutoksia blogissa. Koska kukaan ei jaksa lukea ylimäräistä lätinää, ajattelin vain lätkiä kuvia ja käytettyjen lakkojen nimiä postauksiin.. Nyt kun sanoin tuon, alan varmasti selittelemään kilometrien mittaisia tarinoita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti