tiistai 13. elokuuta 2013

Tavaraa tuutin täydeltä

Hiljentyneestä postaustahdista olettekin jo varmaan hoksanneet, että tämä tyttö on palannut koulunpenkille ahteria puuduttamaan. (Tai no ei ihan, työmaalle oli mentävä melkein heti..)


Models Own - Lemon Sherbet

Tilasinpas huvikseni kynsifolioita testattavaksi ja olen nyt ihan täysin myyty näille jumalten lahjoille. Kuinka erikoiset kynnet voikaan 5 minuutissa saada!


Models Own - Lemon Sherbet & Kynsifolio

Tokihan tuon systeemin opettelussa minulla meni ainakin tunti, ennenkuin tajusin että ohut kerros folioliimaa tarkoittaa todellakin superohutta kerrosta..


 Models Own - Sun Kissed

En taaskaan osannut päättää mitkä julkaisemattomista kynsistä julkaisisin ensimmäisenä, niin päädyin sitten julkaisemaan nämä kaikki keltaiset samalla kertaa. Samannäköisiähän ne on... (tai niiden idea ainakin).

Postaustahdin suhteen en osaa luvata mitään, kun tuo koulunkäynti vie "hieman" voimia. Minua ei todellakaan ole luotu heräämään ennen kuutta aamulla (tai nukahtamaan ennen kolmea yöllä)... Kirjoitan kun aikaa ja voimia on. Onneksi teillä ei näitä löpinöitä niin kova ikävä edes ole, vai mitä? :D

1 kommentti: