keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Inspiraatio

Haaste käski inspiroitumaan hedelmästä. Minähän inspiroiduin ensin banaanista, mutta tällä mielikuvituksella pyörähdin aika nopeaa banskuista kiiviin. Nämä kynnet on aika hienosti failattu, leikin ehkä hieman liikaa dottarin kanssa... Kyllä näistä ehkä hyvällä tahdolla saa jonkinlaiset kiivi-fibat.

Image Hosted by ImageShack.us

En ole ikinä ennen käyttänyt CG:n Fairy Dustia yksistään pohjalakkana, mutta voi jukupätkä, sehän toimii siinäkin hommassa vallan loistavasti! Vain kaksi kerrosta riitti omaa silmää miellyttävään lopputulokseen. Tykkäsin kovasti kun se antoi kynsiin sellaisen pienen geelifiiliksen. 

Image Hosted by ImageShack.us

China Glaze - Fairy Dust
Models Own - Lime Light

Kasvattelen muuten taas hieman harmaita hiuksia.. Minun pitäisi seuraavaksi keksiä jotakin "abstraktia" kynsille, mutta onkohan se enää kenellekään yllätys, ettei minun aivoista semmoisia ideoita löydy. Tekisi mieli nakata hanskat tiskiin ja lakkailla pelkästään yksivärisiä kynsiä. Mutta enhän minä sellaista voi tehdä!

Huomasin juuri, että olen saanut lisää blogger-lukijoita! Tervetuloa vaan, vielä pari lisää niin saadaan etappiarvonta pystyyn :D Tässä vaiheessa paljastan myös, että arvontoja on kaksi. Toinen Facebookissa ja toinen täällä.

2 kommenttia: