sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kurkkaus Helmerin sisuksiin

Nyt on mun vuoro esitellä sekava Helmeri. Pahoittelen valmiiksi sysipaskoja kuvia. Kamera ei halunnut tehdä yhteistyötä huonon valaistuksen kanssa. (Ja asetuksien säätäminen olisi ollut aivan liian työlästä..)

Olen todella huono siivoamaan jälkiäni kynsihommien jälkeen, ja sen kyllä huomaa. Tänään Helmerin päällä tosin lepäsi yllättävän vähän tavaraa, noin yksi neljäsosa normaalista määrästä.


Ensimmäisessä laatikossa majailevat rakkauslakat. Wild & Crazyt joita olen kerännyt hullunkiilto silmissä harrastuksen alkuajoista asti. Kokoelmasta puuttuu enää "vain" noin 400 lakkaa.. W&C lakat ovat varmaan ainoat lakat jotka ovat aina hyvässä järjestyksessä.


Toisessa laatikossa majailevat Models Ownit, nekin melkein nätissä järjestyksessä. Olen käyttänyt noita nyt aika usein, joten sen takia on havaittavissa pienen pientä kaaosta.

Kolmannessa on China Glazet ja lisää Models Owneja. Ne muuttivat tuonne kun ensimmäisestä MO- laatikosta loppui tila. Eikä tämäkään laatikko vielä kovin pahalta näytä.. 


Mutta kun päästään koristeisiin. Huhhuh ja hellurei. Nämä laatikot ovat aivan retuperällä. Kynsien tekemisen jälkeen sullon kaikki tavarat kovakouraisesti ensimmäisiin avonaisiin laatikoihin, jotka sattuvat aina olemaan nämä.

Tässä laatikossa pitäisi olla kynsienhoitotarvikkeet.... Ei paljoa siltä näytä. Sinne on eksynyt vähän vaikka mitä ylimääräistä.


Alimmaisessa laatikossa on akryylikoristetarvikkeet, kynsikiekot ja maalit. Niitä tulee todella harvoin käytettyä, joten tämäkin laatikko on pikkuhiljaa muuttunut kaatopaikaksi.

Sain kuitenkin rakkaan Helmerini siivottua. Paha kuitenkaan sanoa, kuinka kauan se pysyy siistinä.


Nyt on taas MO:t ja W&C:t hyvässä järkässä. Jippii! Huomasin kuitenkin tuossa siivotessa, että olen unohtanut päivittää lakkakokoelma-sivua. Sieltä taitaa puuttua 5 "uutta" Models Ownia.


Tarrat ja decalit ovat myös nätisti omissa paikoissaan. Niiden takana kurkkii "ylimääräisiä" W&C lakkoja, eli ne joita minulla on jostain mystisestä syystä kaksin kappalein.


Hämmästyin sitä, kuinka vähän hoitotarvikkeita minulla oikeastaan on. Onneksi korjasin asian eilen ja tein Lahiksen sponsoroimana tilauksen Nailsuppliesille. (Ja omalla rahalla eBayhin :D)


Jälkeenpäin ajateltuna, ei tuo Helmeri nyt NIIIN kamalassa kunnossa ollut, kuin miltä se alussa näytti. Roskiinkaan ei mennyt kuin pari tops-puikkoa, käytettyjä vanulappuja, tyhjä rizlapaketti, tyhjä käsirasvatuubi, tyhjä kynsinauhaöljy, kuollut orava ja mursu.

Missä kunnossa teidän säilytyspaikkanne on?

3 kommenttia:

  1. Oisit antanu mursun mulle. Sinäki aina vaan heität roskiin kaiken mistä joku muu vois olla vielä hyvin onnellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No käy huomenna hakemassa se tuosta roskakatoksen vierestä? Voin jättää lapun siihen ettei naapurit vahingossa vie sitä.

      Poista