lauantai 16. marraskuuta 2013

Mustavalkoiset ässät

Mustavalkoisetkin kynnet tuottivat hetkellisesti päänvaivaa. Leimailut on tylsiä, glittereitä käytin vasta, enkä löytänyt hienoja mustia tarroja tai waterdecaleita. Onneksi laatikkoni pohjalla asusti vielä yksi eksynyt fimopötkö. Pari kuukautta takaperin luovuin kaikista muista fimotangoistani, koska en vaan jaksanut enää leikkiä niiden kanssa. Surullista. Vielä blogin alkutaipaleella fimot olivat ylivoimaisesti lempparikoristeitani.

Image Hosted by ImageShack.us

En tykkää fimojen leikkaamisesta tai asettelusta sitten yhtään, olen kai laiskistunut. Niitä on niin vaikea saada sopivan ohuiksi palasiksi. Näiden kanssa heitin lusikan nurkkaan monta kertaa, mutta aina kiltisti sitten hain sen lusikan takaisin... Onneksi sentään vesilintuja ei ollut näköpiirissä, olisi tullut syyte eläinrääkkäyksestä.

Image Hosted by ImageShack.us

Wild & Crazy - Montana

Ärsyttää sanoa tämä mutta: Livenä nää on niin paljon kivemmat. Kamera halusi automaattisesti sitten korostaa jokaista varjoa ja se saa fimot näyttämään siltä, niinkuin ne leijuisivat kynnen päällä.

Haastettakin on enää vaivaiset 15 päivää jälellä, ehkä sittenkin saan tämän homman suoritettua kunnialla loppuun asti. Miten minulla on tähän asti mennyt? 

4 kommenttia: