tiistai 12. marraskuuta 2013

Velvollisuuksien pakoilua ja materialismionnellisuutta

Minun pitäisi olla tekemässä sateenkaarikynsiä, mutta pakoilen "velvollisuuksiani" ja esittelen minulle saapuneet akkamömmöt. Minä en siis mitenkään päin ole mikään kosmetiikkaguru, en tiedä näistä mitään ihmeellisyyksiä, tai ammattisanastoa. Kunhan kerron omia kokemuksiani ei-mistään-mitään-tietävän näkökulmasta.

Image Hosted by ImageShack.us

Dermosilin tuotteet minulle sponsoroi maailman paras äiti! Itse tilasin loput tuotteet Nompareil Boutiquesta. Voin suositella tuota puljua kaikille jotka haluavat halpoja meikkejä. 

Image Hosted by ImageShack.us
Dermosil: Face Extra Hoitava Erikoisvoide, Peel-Off Facial Mask, Saksanpähkinä Kuorintavoide Käsille ja Kynsinauhoille.
NYX: Photo Loving Primer pohjustusvoide.


Face Extra on oman talvinaamani pelastus. Olen käyttänyt tuota menneenä talvena ja rutikuivasta rusinanaamasta tuli ihmismäinen jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tuota ei tarvinut käyttääkään kuin ehkä noin joka kolmas päivä, naama pysyi kosteana pesuista huolimatta. Tuhtia tavaraa :D

Facial Maskia olen käyttänyt vasta kerran, joten siitä on velä vaikeaa lähteä sanomaan mitään. Ainakin sen jälkeen oli pärstässä raikas ja sileä olo.

Dermosilin käsikuorintoihin olen jäänyt koukkuun. Niitä tilaan joka kerta kun mahdollisuus siihen on, tällä kertaa otin tuon pähkinäisen version mentholin sijasta. Parasta mössöä ikinä! 

Meikinpohjustus on minulle ihan uusi juttu, kun en ole ennen tätä mitenkään meikkirakas ihminen ollut. Mutta ihmeitä tapahtuu ja jopa minuun iski kosmetiikkahulluus. Ennen olen käyttänyt vain sävyttävää päivävoidetta, mutta vähän aikaa sitten koin herätyksen meikkivoiteiden suhteen ja päätin kokeilla asiaa. Sille tielle sitten jäinkin...

Image Hosted by ImageShack.us
Dermosil: Syväpuhdistava Shampoo, Likaisten Käsien Saippua
Neutrogena: Kasvovesi Mustapäille

Shampoota tai saippuaa en ole vielä päässyt testaamaan, joten niistä en uskalla lähteä sanomaan tässä vaiheessa vielä mitään. Saippuan tilasin kouluhommia ajatellen. Siellä kun kädet ovat aina laastissa, pölyssä ja missä lie muussa pa*kassa, niin tarvin jonkun kunnon saippuan joka on samalla tuju mutta hellä. Saiko tuosta mitään selvää? :D 

Kasvovesi on ihanan tujua tavaraa, haisee lasinpesunesteelle ja polttelee ihoa kivasti, silti ärsyttämättä sitä. Tuosta kyllä huomaa sen syväpuhdistavan vaikutuksen, naama on tuon myrkyn jälkeen sileä ja pehmoinen. Eikä muuten näy niitä mustapäitä nokanvarressa!

Image Hosted by ImageShack.us
Granaattiomenan tuoksuinen vartalokuorinta.
Dermosil: HYAL-X3 Kasvoseerumi, Vitamin E Puhdistusvaahto

Vartalokuorintaa on menossa nyt kolmas tuubi. En voisi enää kuvitella eläväni ilman tuota mössöä. Tarviiko yleensäkään selitellä syitä siihen, miksi kuorinnat ovat niin mahtava juttu? Se kuorii ja tuoksuu, joten sen täytyy olla hyvä juttu.

Puhdistusvaahtoakin on tullut käytettyä yksi purtilo ennen tätä, enkä enää ikinä palaa mihinkään tavalliseen markettimoskaan. Oman naaman kanssa olen kyllä huomannut eron markettipaskan ja tämän välillä, tämä tekee sen mitä lupaa: puhdistaa hellävaraisesti ja on tehokas. Mulla on myös joskus naperona todettu atopia ja se näkyy vieläkin näkyi joskus naaman äkillisenä kuivumisena ja helvetillisenä hilseilynä. Parempien puhdistusmömmöjen kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut kuin kerran parin vuoden sisällä.

Kasvoseerumi oli puhtaasti ämmämäinen hifistelyostos. Tuleepas naisellinen olo kun tuota läiskii iltaisin naamaan.

Image Hosted by ImageShack.us
Wet n Wild Mega Eyes Eyeliner, Dermosil Valokynä, Elf valo/korostuskynä, Elf peitepuikko tummille silmänalusille.

Silmänrajaus- ja valokyniä nyt tarvitsee aina. En halua näyttää väsyneeltä pandalta, joten valokynät on oiva pelastus. Nyt näytän vain pandalta.

Image Hosted by ImageShack.us
Dermosil: Meikkivoide ja mineraalipuuteri
Elf: Korjaava petevoide

 Dermosilin meikkivoidetta kokeilin itseasiassa ensimmäisen kerran juuri 20min sitten. Sävykin on juuri oikea! Minulla on ollut jo miljoona vuotta to-do-listalla oikeansävyisen meikkivoiteen metsästys, sitten luovutin ja siirryin sävyttävään päivävoiteeseen vuosiksi, kunnes bongasin tämän! Jee!

Mineraalipuuteri on myös henkilökohtainen ihmelöytö. Puuteri on puuteri ja se toimii.

Elfin kama on taas tätä viikonloppu/kuvaus hifistelyä, jota käytän spessutilanteissa, kun pitää näyttää vähemmän pandalta.

Image Hosted by ImageShack.us
NYX: Huulikiillot Apricot ja Ballerina Pink, Matta huulipuna Pure Red.
Wet n Wild huulipuna Sunset Peach ja huultenrajaus Fab Fuchsia

En tajua mistä olen kehittänyt itselleni ihan jäätävän pakkomielteen huulipuniin ja kiiltoihin. Ennen en käyttänyt ollenkaan, nykyään käytän aina. Nytkin istun huulipunat naamassa ja yövaatteet päällä.

Image Hosted by ImageShack.us
Ballerina Pink, Apricot, Pure Red, Sunset Peach

Tuo mattaisuus ei oikeen pääse esille näissä kuvissa, punaisuuskin vaihtui tuollaiseen persikkaisuuteen. Wtf blogger? Tämä matta on kuitenkin lempparein huulipunani ikinä. Joudun oikeasti pidättelemään itseäni ostamasta heti kaikkia muitakin mattahuulitikkuja kaikissa sateenkaaren väreissä. First world problems.

Image Hosted by ImageShack.us 

Muistakaa vastata edellisen postauksen kysymyksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti