torstai 12. joulukuuta 2013

Haasteen virallinen loppu

Pääsin tämän haasteen kunnialla loppuun asti! Nyt voinkin rauhassa palata tyyliini sopivaan postaustahtiin, elikkäs siihen, ettei minkäänlaista tahtia tule olemaan. Olenhan laiska paska. Esittelemättömiä lakkojakin on vain 3kpl jäljellä, joten niistäkään ei kovin pitkään iloa revitä.

Mutta asiaan, haasteen 30. päivä on/oli omavalintainen kuvio, ja päädyin pitkästä aikaa maalailemaan siveltimien kanssa (jos siis niitä ihquja Robin Thicke-kynsiä ei lasketa).

Image Hosted by ImageShack.us

Tiedättehän sen tunteen, kun päässä on ajatus valmiista kynsistä ja siitä miltä ne näyttävät. Nämä ovat aivan helvetin kaukana siitä alkuperäisestä visiosta, mutta olen silti aika tyytyväinen. Lintsasin jopa tunnin koulustakin näiden takia (aamuinspikset, you know) Palakittee. Edellisenä iltana olin yrittänyt samanlaisia, mutta villi asia, nimeltään lakana, tapahtui. Osa teistä varmaan samaistuu.

Image Hosted by ImageShack.us 

China Glaze - For Audrey
Models Own - Beccas Brown, Bubblegum, Soda Pop Pink

Loppukevennys: Kävin tänään Seppälässä ja tulin siihen tulokseen, etten asioi tuossa puljussa enää ikinä. Kokemukset tuosta liikkeestä eivät ole olleet ikinä mistään positiivisimmasta päästä, mutta pieni pullo paskaa lakanpoistoainetta katkaisi tämän kamelin selän lopullisesti. Nettikaupan asiakaspalvelukin oli aikanaan niin huikean asiakasystävällistä, että vituttaa vieläkin. 
(Lyhyesti ja ytimekkäästi käskivät minun vetää öhöhömin päähäni..)

Tosiaan, poistoaine haisi puhtaasti hevosenpaskalle (kehtasivat vielä väittää että tuoksuisi mustikoille), eikä poistanut edes yhtä kerrosta kirkasta lakkaa kunnolla. Paska mikä paska. Tunnen oloni oravaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti