lauantai 7. joulukuuta 2013

Inspistä tutoriaalista

Vietin aamuni selaillen erilaisia tutoriaaleja internetin ihmeellisestä maailmasta ja sattumalta vastaan tuli TÄMÄ video. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun eteen tupsahtaa jotain vallan täydellistä ja se on pakkosaadahetinytmullekin. Ei muutakuin sudit suhisemaan.

Image Hosted by ImageShack.us

En ole miljoonaan vuoteen käyttänyt siveltimiä kynsihommissa, joten noiden mustien viivojen jälki näyttää siltä kuin olisin vedellyt ne pahimpien krapulatärinöiden aikana. Etusormen viivat menivät kerralla päin h*lvettiä, joten suosiolla lakkasin sen kokonaan mustaksi.

Image Hosted by ImageShack.us

China Glaze - Snow
Models Own - Black Magic
Orly - Matte Top

Noita ruusuja en jaksanut alkaa maalailemaan (koska tässähän piti inspiroitua, eikä matkia suoraan ;) ) ja laitoin juureen vain tuollaiset kukkatarrat. Tiesin jo etukäteen, ettei mun kallisarvoiset hermot ole ruusujen maalaamiseen vielä tarpeeksi kehittyneet. Näiden valmistumisen jälkeen katsoin sitten haastelistaa uudestaan ja tajusin että ei perhana, huomenna pitää tehdä toisetkin mattakynnet. Huoh. Ei muutakuin lisää inspiraatiota etsimään :D

PS: Olen vähän innostunut tuosta arvonnasta. Minun piti laittaa se tänään käyntiin, mutta menin sitten tilaamaan vielä lisää palkintoja! Voi minua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti