tiistai 17. joulukuuta 2013

Lumiset nysät

Syöpä, kattorappaus, riisipuuro, raejuusto, räkä, sissijuusto, kattorappaussyöpä, kokaiini, valkovuoto ja saumalaasti. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. 

Tämä lakka on kyllä noiden bakteeriperkeletikkuglitterihmeiden jälkeen seuraava, joka saa aivot kipeäksi. Olen lukenut eri blogeista, että tämä olisi kaikista paskin lakka ikinä. Ei mun mielestä ainakaan, vaikka tämä melko erikoinen tapaus onkin. 

Image Hosted by ImageShack.us

"Se näyttää siltä, että oot lakannu kynnet ja nykässy valkosen froteekylpytakin päälle ennenku ne on kuivat." 
- Koksu-Hanna

Mun mielestä nämä on justiinsa niinku meidän kämpän katto. Paitsi ettei meidän katossa ole glitteriä... ainakaan vielä. Tämän lakan takia yritän nyt tosissani vastustaa kiusausta heitellä sitä glitteriä pitkin kattoa ja testata, onko yhdennäköisyys sen jälkeen vielä huimaavampi.

Image Hosted by ImageShack.us

China Glaze -There's Snow One Like You

Ainiin, tarvitte varmaan perusteluja siihen miksi tämä ei ole ihan susipaska. Tämä levittyi kivasti, näyttää kivalta (ainakin näin talvella) ja kuivui erittäin nopeaa. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta. Tiedä sitten mitä ihmettä kanssabloggaajat ovat tämän lakan kanssa touhunneet, kun kehtaavat väittää että tämä olisi jotenkin hankala tapaus. Plussaa tosiaan vielä siitä, ettei mun tarvi jumittaa enää herkkiä niskojani jos haluan ihastella kivaa kattorappausta.

Katsokaa nyt, yhdennäköisyys on tyrmäävä:


Muistakaahan käydä osallistumassa arvontoihin!

Blogin Jouluarvonta


julkaisu käyttäjältä Criria.

4 kommenttia:

 1. Mullakin tuli heti mieleen tuollanen kattorappaus tästä lakasta. En lämpene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon vielä ihan kiikunkaakun siinä rajamailla, että tykkäänkö tosi kovaa vai en ollenkaan :D

   Poista
 2. Mullakin on tuo ja mun mielestä se toimii hyvin esim. tonttulakin reunassa :D Koko kynsillä oli ihan ok, mutta ehkä tykkään enemmän ns. perinteisestä hiekkalakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tonttulakkeja pitääkin kokeilla seuraavaksi ;D

   Poista