perjantai 13. joulukuuta 2013

Roman

Nämä kynnet olisi sopineet paaaaaaljon paremmin tuonne uudenvuoden aattoon kuin joulun odotukseen, mutta täältä pesee! Roman Candle on Models Ownin Fireworks-kokoelman upein ilmestys. Tähän on varmasti tungettu tehtaalla kaikki mahdolliset glitterit ja muruset mitä lattialta vain on löytynyt.

Image Hosted by ImageShack.us 

Putelista kurkkii eri kokoisia ja värisiä hileitä, sekä tikkuja. Tykkään tästä ihan mielettömästi, tätä kun voi myös käyttää peittävänä lakkana. En muistanut ottaa kuitenkaan kuvaa siitä, kun aikaisemmin tätä kerrostelin, mutta tuosta ylemmästä pullokuvasta saa aika hyvän vaikutelman miltä tämä kerrostettuna näyttää. *upeus*

Image Hosted by ImageShack.us

Models Own - Utopia & Roman Candle

Noi mustat tikut tuli itselleni aika yllärinä kun aloin tätä lätkimään kynsille. Minun piti oikein pysähtyä ja miettiä, että onko ne kivoja vai ei. Päädyin siihen tulokseen, että kerrostettuna ne on oikein oiva lisämauste, mutta yhdellä kerroksella ne ovat vain wtf? 

Tänään saapui myös arvonnan viimeiset ylläripalkinnot. Mutta, koska olen yyberlaiska asettelemaan rojuja nätisti, kuvaamaan ja keksimään arvonnalle sääntöjä se saattaa hieman viivästyä. FB:n puolella jo yritin huudella hyvää tekosyytä arvonnan pitämiseen, mutta jäin ilman vastauksia ja mietin sitten, että tuskin te sellaista haluattekaan.

2 kommenttia: