sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Töpstöps

Tällä kertaa menin mukavuusalueeni ulkopuolelle ja tein kynnet, jossa käytin vain tarvikkeita joista en pidä. Hulluista ideoista yleensä tulee parhain lopputulos, kuten tässäkin tapauksessa. 

Image Hosted by ImageShack.us

Pikku pirulainen josta koko idea lähti, oli China Glazen Sugar High. Mietin että jos joku asia voi olla näin paska, tehdään sitten homma kunnolla päin helvettiä. Vielä asiaa pahentaakseni, katsoin telkkarista samalla Sinkkuelämän vanhoja jaksoja. (Hyi helv.. sitä aasinaamaa!)

Image Hosted by ImageShack.us 

Uhreiksi valikoituivat palanen kaikkein ruminta kynsifoliotani ja waterdecalit, joita en osaa oikein järkevästi käyttää yhtään missään, kun ne eivät mihinkään sovi. (Muuten nämä decalit ovat ihan oivaa kamaa!)

Image Hosted by ImageShack.us

China Glaze - Sugar High

Kun näin nämä valmiina, mieleni teki leikkiä apinaa ja paiskoa tavaroita. Miten vaikeaa voikaan olla tahallinen rumien kynsien tekeminen? Auta armias jos yrittäisin tehdä jotain yybernättiä parhaimmilla välineilläni, siitä tulisi aivan kauheaa jälkeä.

5 kommenttia:

 1. Jos saisin joskus kutsun ysäribileisiin niin nää todellakin toimis mun kynsi-inspiraationa. :D

  Noi decalit on kyl sen verran hienot, että on pakko kysäistä mistä tommosia saa tilattua? Äläkä vaan sano, että ebaysta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei sentään ebaysta tällä kertaa! Nuo ovat http://www.inspirednails.com/ tilattuja :)

   Poista