torstai 30. tammikuuta 2014

Lentävä kalakukko..

Eiku siis lohikäärme! Tuskailin tämän lakan kanssa pari kertaa, ennen kuin sain tämän toimimaan. Ensimmäisillä kerroilla aluslakka taisi olla kökönpuoleinen, koska levittyvyys oli täyttä sontaa ja kaljuja kohtia ilmestyi kuin Juicelle konsanaan.

 

Seuraava tuskan aihe oli kuvaaminen. Miten ihmeessä saan lakan toistumaan kuvissa normaalisti? Onneksi tähdet olivat oikeassa asennossa ja sainkin napsittua pari kuvaa jossa blingbling näkyy oikein. Flying Dragon oli aikamoinen pettymys kun tikutin sitä. "Tämähän kuivuu mataksi, voi paska.." Onneksi päällyslakka pelastaa, muuten oisin heittänyt tämän menemään.

Yritin tehdä jonkinlaisen skitteletten, mutta en oikein osannut valita koristeluja. Päädyin sitten tekemään nimettömistä aksenttikynnet Put A Bow On It:illä ja decaleilla. Ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan myös värikkäitä niittejä. Onhan ne jo pari kuukautta odotelleet vuoroaan Helmerin syvyyksissä.China Glaze - Flying Dragon & Put A Bow On It
Waterdecals & Studs


Kriiseilin pari päivää sitten liiallisen naisellisuuteni kanssa. Sain siihen onneksi apua feikkilasien muodossa. Sisäinen teinini kiittää, kumartaa ja maukaisee. Ei ole enää kovin akkamainen olo.

2 kommenttia:

  1. On ainaki väriä keskellä kylmää ja pimeää Suomen ihanaa talvea, tykkään... :D Maukasen myös sun söpöille glaseille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miau! En vaan kehtaa lähteä eteistä kauemmas nuo päässä :D

      Poista