torstai 9. tammikuuta 2014

Ruusuinen joulu

Hups, vahingossa taas melkein viikon mittainen tauko takana. Kouluhommat tulee liikaa harrastuksien edelle, murmur! Mutta, sainpas eilen postista ne viimeiset joululahjat, joten tämän postauksen lopussa näette sitten nekin. Ainakin ne kynsiin liittyvät siis.

Image Hosted by ImageShack.us 

Ekat lakkalahjat pääsivät jo suoraan paketista kynsille. Olen himoinnut noita CG Romantique kokoelman lakkoja jo melko hyvän tovin, mutten ole saanut aikaiseksi tilata niitä. (Nyt kun Lahis sponssasi lakat oli ihan pakko tunkea ne mukaan :D)

Image Hosted by ImageShack.us 
China Glaze - Liquid Leather & Emotion
Orly - Matte Top

Uutta mustaa lakkaakin olen jokusen aikaa himoinnut, joten sekin oli sitten pakko tilata samalla kertaa. Nyt voin ylpeänä sanoa että minulla on toimivat musta ja valkoinen lakka! Jee!

Sitten vähän niitä lahjojakin.. Pari Cheekyn laattaa, Avojuicet, kynsikirja ja tottakai ne lakat.

Image Hosted by ImageShack.us

Joku kyseli minulta arvonnan aikana, onko minulla mitään kynsikirjoja joita voisin suositella.. Tätä kirjaa en voi suositella kuin joillekin täysin noobeille, koska tässä nyt ei ole mitään uutta kynsiharrastajille. Tai no, jos tykkäät viivoista ja palloista niin go for it. (Herpderp..)

Image Hosted by ImageShack.us 

 Paras lahja oli kuitenkin siililakanat <3 Kyllä noissa kelpaa tuhista menemään :)

Image Hosted by ImageShack.us

PS: Kuka helvetti on tullut mun blogiin hakusanalla "pukin hyväily"... Meinasin tukehtua kahviini kun luin tuon! Ja suurempi kysymys on että miksi?

4 kommenttia:

 1. Pukin hyväily, ahahahahahaha :DDDD Kuolen! Kynnet on kyllä tosi hauskat, tulee mieleen jonkun penskan liitutaululle piirtelemät sykeröt... :D Onko se hyvä vai huono asia?

  VastaaPoista
 2. Haha, miksi kukaan hakee googlesta edest tuollaista! Ja päätyy sillä vielä kynsiblogiin! :D

  Mä tykkään noista kynsistä, ne on mageet. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet ja kivoja lahjoja

  VastaaPoista
 4. Nuo kynnet on kyllä hienot ! =)

  VastaaPoista