maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mömmömateria!

 

Tänään minulle saapui kovasti odotettu iHerb tilaus. Alunperin olin tekemässä tilausta halpojen vitamiinien takia, mutta kuinkas ollakaan, ostoskoriin päätyi kaikkea muutakin. 

 

Tässä postauksessa kerron kasvonaamiosta ja kuorinnasta, jotka pääsivät kokeiluun melkein heti saavuttuaan. Kukapa näiden testaamista jaksaisi iltaan asti odotella, jos ei ole loppupäivänä poistumassa kotoa! :D


Eniten odotin tätä Queen Helenen kasvokuorintaa, edellinen Freemanin kuorintani on loppumassa ja tarvitsin uuden sen tilalle. Voi pojat mikä jymypaukku tuosta rumasta pakkauksesta paljastuikaan! Kuorivat hippuset ovat juuri sopivan kokoisia. Ne ovat pieniä ja tämä mömmö tuntuu jopa kuorivan jotain, toisin kuin kaikki edeltäjänsä (Freeman, Dermosil). Tuoksu on myös erittäin hyvä, jopa minunlaiseni kookosvihaajan nenään! Napakymppi, pakko sanoa.

 

Toisena testasin "ihan-muuten-vaan" tilattua peel off kasvonaamiota. Tästä en vielä yhden käyttökerran jälkeen voi/uskalla sanoa paljoa. Tuoksu oli erittäin miellyttävä ja iho tuntui vauvan perseeltä tämän jälkeen. Koostumus tosin säikäytti minut jo alkumetreillä. 

 

Lykkäsin vessan peiliin noin 15-20 cm mittaisen pötkön tätä mössöä, että varmasti kaikki hoksaa kuinka tönkköä tavaraa tämä on. En tiedä pitäisikö tämän oikeasti olla tämmöistä :D Siinä se "seisoi" kiltisti koko kuvaamisen ajan, eikä valunut mihinkään suuntaan. Kasvoille se levittyi kuitenkin ilman minkäänlaisia ongelmia. 


Tokihan popsin naamaani myös multivitamiinin, jonka takia koko tilauksen tein. Saas nähdä kasvaako tukka ja kynnet näitä vetäessä. Rohkenen epäillä, mutta testaanpa kuitenkin avoimin mielin.. Ainakin sen viikon verran, kun näitä muistan syödä. 


Näiden sepustuksien perusteella voisin elää pelkästään näillä ihmepillereillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti