lauantai 8. maaliskuuta 2014

Red 'n' Black Wine


Koska olen kurlannut ja nieleskellyt verta koko toissapäivän (ei kannata aivastella jos suussa on verihyytymä), ajattelin että tämmöiset punaisen sävyiset kynnet passaisivat erittäin hyvin tähän hetkeen.  


Ja nyt kun päästiin näihin ällöihin aiheisiin, haluaisin jakaa minulle käyneen hassun tapahtuman maanantailta. Olin palaamassa kotiin ja kipittelin portaita ylöspäin, kun huomasin samaan aikaan siivoojan seuraavassa kerroksessa, sekä ikävän kutinan nenässäni. Tottakai sitten kiihdytin vauhtia etten vain pärskisi siivoojaa päin. Päästyäni kunnialla ohi siivoojasta, aivastin melko makeasti ja refleksinä vedin kädet suun eteen. Ei ois kannattanu.. Tulos oli tämä: KliketiKlik ja siivoojan ilme semisti järkyttynyt, kun se erehtyi katsomaan mua päin uudestaan.


Mutta asiaan! Kynnet näyttää hassun muovisilta matattuina. Tykkään näistä itseasiassa melko paljon, ja jotekin jännästi tuo punainen lakka tekee nysäkynnetkit hieman pidemmän näköisiksi. En ole jaksanut hoitaa kynsiäni niiden ansaitsemallaan tavalla, joten protestina ne ovat alkaneet liuskoittumaan ja katkeilemaan. 


Models Own - Red Red Wine & Red 'n' Black
Orly - Matte Top

En keksi näistä muuta kerrottavaa, joten ajattelin jakaa teillekin meikän Liv.. WhiteTrashBox pettymyksen. Tähän asti kaikki paketit on olleet suurimmaksi osaksi kivoja ja tarpeellisia. Eilinen paketti kuitenkin aiheutti inhonväristyksiä ja päätöksen olla jatkamatta tilausta.


Itseruskettavaa? Thickness Boosteria? Hajuvesi jossa on myskiä? 

Ei hyvä jumala sentään, toivottavasti seuraavassa paketissa olisi edes anaalivalkaisu tai DIY-napakorusetti.

3 kommenttia:

 1. Kiitos aamun nauruista... :D On se mukavaa ku sää oot taas eetterissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoin kiitos menee LivBoxille joka jaksaa vituttaa kerran kuukaudessa :D

   Poista
  2. Nuo kynnet on muuten kivat musta. En naurultani hoksannu kommentoida niitä vaikka aioin... :D

   Poista