maanantai 24. maaliskuuta 2014

Visan pahoinpitely

Catti pyyteli aikaisemmin, että tekisin postauksen Ebay tilauksistani. Kävin tarkastamassa profiilini, ja kokosin tähän postaukseen kaikki tavarat, jotka olen tilannut tänä vuonna. Kolmen kuukauden edestä armotonta lompakon pieksämistä:

Kynähame & Korkeavyötäröinen farkkuhame

Pitsishortsit

Ebayn takia ansiosta minun ei tarvi enää kuljeksia kivijalkakaupoissa ahdistumassa. Ebaysta kun saa kaiken tarvittavan ja ekstaa vielä siihen päälle. Vaatteiden ostaminen on naurettavan helppoa, ei tarvitse kuin mittanauhan ja ripauksen maalaisjärkeä. 

Korvikset
Siveltimiä

Toinen syy Ebayrakkauteeni on tottakai ne hinnat. Suomessa saisi maksaa itsensä kipeäksi, jos erehtyy kävelemään kauppaan ja ostamaan hetken mielijohteesta ne kolme "ihan ookoo kivaa" mekkoa (joita tulee käytettyä sen pari-kolme kertaa...)

Mekkoja

Maximekko & Hi-Low mekko

Niinä kertoina kun erehdyn ihan oikeaan vaatekauppaan kauhistelen hintoja ihan tosissani. Yleensä kavereiden kanssa hoetaan kaupassa käydessä tätä lausetta: "Mitä *ittua? Tuon saa Ebaysta eurolla!"

Kello

Siveltimiä kynsihommiin...
Maximekko

Siveltimiä


Lisää siveltimiä...
SivellinkoteloMinulla ei ole olemassa mitään suosikki/vakiomyyjiä, ostan aina sen halvimman vaihtoehdon jonka satun löytämään. Paypalin ja Buyer Protectionin kautta saa aina onneksi rahat takaisin, jos tuote on viallinen, tai ei saavu perille.

Meikkikyniä

Kauluspaitoja

Lasipurkit

Laskin huvikseni paljonko olen tuhlannut rahaa Ebayhin näiden (vajaan) kolmen kuukauden aikana. Summa on "huikeat" 60 euroa, eikä kaikki tavarat ole vielä edes saapuneet. Säälittävällä opiskelijabudjetillakin voi tuntea olonsa miljonääriksi! :D

5 kommenttia:

 1. Jeejejejeee, yli kivaa nähdä sun Ebay ostoksia ;D hihi, ehkä voin nyt tuntea parempaa oloa, kun en oo yksin mun Ebayni kanssa :'D noi mekot näyttää niin ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebayssa on myös se hyvä puoli, että ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa jos ostaakin vaatteen jota ei tule käytettyä! Koska todennäköisesti rätti oli halpa, ja sen voi myydä halvalla poiskin :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja ebay on kyl paras =)

  VastaaPoista