keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Circuit De Soleil

Otin itseäni niskasta kiinni ja tein jotain, mitä en ole tehnyt luoja ties miten pitkään aikaan! Olen jumittunut samanlaisiin koristelukaavoihin; leimaa, decalia, niittiä, decalia, jne.. Otin sitten pääni pois perseestä ja siveltimet esille. Tai ainakin yhden siveltimen. (Haiskahtaa kovasti siltä, että pienoinen kynsimasiskin olisi melkein selätetty!)Minuun iski nörttiyspuuska kun tuijottelin kimmeltäviä vihreitä kynsiäni. Mietiskelin ensin, että missä olen nähnyt vastaavaa vihreää aikaisemmin. Tattaraa! Piirilevyissäpä hyvinkin! Ei muutakuin sivellin kofeiinista tutisevaan käteen ja viivoja piirtelemään.


Models Own - Evergreen & Edamame
Orly - Matte Top

Aika jeespoks tuotos ylipitkän sivellintauon jälkeen, vaikka itse (pelkistä viivoista..) sanonkin. Niiteistä en sentään vielä luopunut, halusin jotain turvaa näihin "uusiin" kokeiluihin! Testasin kuitenkin dottaria ja kultaista lakkaa ennen noita niittejä, ei kovin näyttävän näköistä mielestäni.

Olen myös kieriskellyt tuskissani teemaviikon kanssa. Inspiroidu ympäröivästä ei oikein tahdo kulkea eteenpäin verhoista ja Helmeristä ammennetun inspiksen jälkeen. Käännynkin tässä teidän puoleenne: Ajattelin tehdä teemaviikon pelkästään teidän ehdottamistanne ideoista, jos niitä ehdotuksia siis on tullakseen :D 

11 kommenttia:

 1. Todentotta piirilevy tuli näistä mieleen ensimmäisenä. Varmaan vielä enempikin jis diiiteilit ois ollut hopiat/harmaat :)
  Upeat kynnet kertakaikkiaan :) sää se ossaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai hopia ja pronssi sekasin! Harmi ku hopiat niitit oli liian kaukana :D

   Poista
 2. Wow mitkä kynnet! Kata tykkää... Sun pitää tehä teemaviikko, jossa kynnet liittyy sun alaan/töihin/opintoihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en näin äkkiseltään keksi mitään tuohon alaan ja kynsiin liittyvää, kuin kuivat ja katkeilevat nysäkynnet :'D Meisselitki on jo nähty.

   Poista
  2. Viikonpäiväteema? Maanantaikynnet, tiistai jne... :D

   Poista