lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kauhistuksen kanahäkki!

Luovat otsikot osa 666.

Mistä tietää että kesä on nurkan takana? Synkkiä ja tummia värejä rakastava Criri kaivaa iloiset ja kirkkaat lakat esille. Ja tykkää niistä! No okei, ehkäpä Petran keltaisella viikolla on myös jotain tekemistä tämän värivalinnan kanssa. 


Olen pari kertaa aikaisemmin yrittänyt leimata näitä Cheekyn lintuhäkkejä, enkä ole ollut tuotoksiini tyytyväinen. Laatassa saisi olla pelkkä häkki, ilman noita ylimääräisiä puolikkaita tirppoja. (Koska olen liian laiska rapsuttelemaan niitä ylimääräisiä leimasta pois..)

 

China Glaze - Sunshine Pop & Lighthouse

Halusin kynsiin vähän enemmän kesäistä blingblingiä ja laitoin sitten pari kerrosta kiinalaista majakkaa Sunshine Popin päälle. Tykkään tästä yhdistelmästä ihan hulluna, SP ja LH on kuin luotu yhteen. 

En kyllä ole vieläkään täysin tyytyväinen näihin leimoihin, koska ne menivät hieman vinksalleen, eivätkä tarttuneet kunnolla. Varmuuden vuoksi kuvasin kynnet ensin ilman päällyslakkaa, välttääkseni suttuiset ja valuvat leimat. Olin oikeassa, kirkkaan lakan jälkeen häkit näyttivät sulavan ja niiden sisällä oli tuskissaan huutavia muodottomia möykkyjä. Kurja kohtalo.


5 kommenttia:

 1. Hienot. Keltainen on niin nam väri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ite en yleensä tykkää keltaisesta, mutta näin keväällä se on aika pop :D

   Poista
 2. Ihanat.Olitko postittanu laatan?Ei viel tullut

  VastaaPoista