keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pupujuttuja

Uhrauduin kokeilemaan Thickness Boosteria avoimin mielin. Nyt kun parin viikon jälkeen puteli huutaa tyhjyyttään, on aika kertoa kokemukset tästä ihmeaineesta. Tämä mömmö riitti minulle alle kuukaudeksi, kun hiustenpesu tapahtui joka toinen päivä. Välissä oli tottakai pari päivää, kun en käyttänyt ollenkaan (hiustenvärjäys jne). Käytin tätä tavallisen hoitoaineen kanssa, koska olen liian pihi ja laiska ostamaan tähän hommaan tarkoitettua hiusnaamiota.

Kirjoitin joka käyttökerran jälkeen muistiin omat fiilikset ja jaan ne nyt teille. 14.3 
15min päässä, Tresemmen hoitoaineen kanssa. Pyyhekuivaus ja arganöljyn hierominen latvoihin. Ei eroa aikaisempaan, oli vain helppo harjata.

16.3
Tresemme 40min, pyyhekuivaus ja argan.
Pelottavan helppo harjata, ei yhtään takkuja tai katkeilua (epäilen että johtuu 40 minuutin hoitoainekylvystä).  Paksuus tosin edelleen hukassa. 

(Välissä normipesu)

19.3 
Tresemme 40min, argan ja pyyhekuivaus.
Vähäistä katkeilua, ei vieläkään tunnu paksummalta.Siitä sitten pikakelauksella eteenpäin, kaikki käyttökerrat tässä välissä oli melkolailla samanlaisia.

 23.3
Tresemme 1h, argan ja pyyhekuivaus. 
Harjaaminen helppoa, ei katkeilua. Ei paksuuntumista havaittavissa lähimaillakaan. 

(Tässä välissä hiusten värjääminen ja normipesu)

30.3
Tresemme 15min, argan ja pyyhekuivaus. 
Hiukset tuntuu vahvemmalta kuin aiemmin, ei katkeilua ja harjaaminen helppoa. 

1.4
(Viimeinen käyttökerta)
Tresemme 30min, argan ja pyyhekuivaus. 
Ei katkeilua, helppo harjata. Samanlaista kun aiemmin. 

Nyt kun olen viikon verran pessyt hiukset ilman tätä boosteria, voin täydestä sydämestäni sanoa, että älkää jumalauta ostako tätä paskaa i k i n ä. Olen jatkanut hoitoaineen muhittamista hiuksissa ja voin kertoa että tämä boosteri ei tee mitään, vaan juurikin se hoitoaine. Itseasiassa meikäläisen surkea takkukasa on nyt paremmassa kunnossa kuin boosterikokeilun aikana. 

Lyhyesti sanottuna: En ostais, en suosittelis, enkä käyttäs uudestaan vaikka ilmaseks saisin. 

4 kommenttia:

 1. Mulla on luonnostaan tosi paksut hiukset ja kokeilin tätä tuotetta ihan huvikseni kerran. Totesin sen tekevän ei yhtään mitään ja myin sen kirppiksellä. Hyvä tietää, että useammallakaan kerralla ei ole mitään tuloksia havaittavissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akkamaisen tieteen vuoksi voin tehdä uhrauksia :D Tämäkin kokeilu pisti miettimään, että mitä kaikkea ihmetavaraa naisille myydäänkin!

   Poista
 2. Minulla on ohuehko tukka ja tällä hetkellä polkkapitunen. Huomasin ekalla kerralla, että tukka tuntu pesun jälkeen purkalta, niinkuin olisi blondauksella tapettu. Seuraavilla käyttökerroilla tukka alkoi näyttämään vähän tuuheamman, oli kohottunut. Muutoin olen lotrannut hiuksiin jätettävillä aineilla ja öljyillä, mutta nyt jätin tarkoituksella käyttämättä, jotta näkee tapahtuiko mitään. Tykkäsin siis ihan ja vaikutusajatkin oli vain maksimissaan varttia. Aine tuli minulle livboxista ja saatta olla, että voisin ihan itsekin ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sain tuon Livboxista :) Mulla oli aiemmin just puolikuollut purkkatukka (värinpoistolla tapettu :D) ja tuon käytön lopettamisen jälkeen tilanne parani heti. Käyttäessä tuntui että ohenisi vain lisää :/

   Poista