keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jonkinlaista edistystä


Koksu-Hanna haastoi minut tekemään uusiksi jotkin lakkaharrastuksen alussa tekemäni koristelut. Hän linkitti postauksen ja minähän tein sitten työtä käskettyä. Laura puolestaan haastoi minut käyttämään lakkoja, joiden edellistä käyttökertaa en muista. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


China Glaze - Dare To Bare & Snow
Models Own - Red Alert & True Blue

Tietenkään mulla ei ole enää tallessa mitään niistä välineistä joita käytin noihin vanhoihin kynsiin. Sovelsin sitten "hieman" ja tein Seilori 2.0 -kynnet.

Tästä näette kuinka tajuttoman surkea arvostelukyky mulla joskus on ollut. Voi pyhä kakka, että näin jälkeenpäin osaakin hävettää tuo silloinen ulosanti. Kuvat, kynsinauhat.. Omfg I can't even...


Pyörähdän sängyn alle häpeämään ja suunnittelemaan vanhojen postauksien poistamista :D

3 kommenttia:

 1. Sehän on vain hyvä kun huomaa kehittyneensä! :D Mulla on vähän sama juttu. En kehtaa katsoa kovin vanhoja postauksia, osassa kuvistakin puuttuu puolet kynsistä ja kuvat on muutenkin rajattu tosi tyhmästi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen heti lukemaan sun vanhat postaukset läpi :D Vertaistukea ja silleen..

   Poista
 2. Elä poista vanhoja postauksia, niistä näkee niin selvästi kuinka paljon oot kehittynyt! Hienot kynnet teit, paremmat ku nuo vanhat. Itseasiassa paljo paremmat!

  VastaaPoista