sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Linnake


Makkarin nurkkaan on viikonlopun aikana ilmestynyt tämmöinen systeemi. Mies hemmotteli hieman, ja sponssasi meikäläiselle kunnollisen pöydän. On se vaan ihana. 
(Taka-ajatuksena sillä taisi kuitenkin olla "väsytä ja harhauta" -tekniikka...)

 

Tämä työpöytähomma on jonkin sortin ikuisuusprojekti. Aina puuttuu jotain ja aina on joku asia hieman kesken. Vielä puuttuu kunnollinen järjestys ja pari muovikoria/tilanjakajaa. Onnelliseksi minut tekee myös se, ettei mun tarvi enää seilata pitkin eteistä meikkaamassa. Suurin osa meikeistä ja akkarasvoista asustaa nyt toisessa Helmerissä, helposti käden ulottuvilla. 

9 kommenttia:

 1. En halua olla ennakkoluulonen tai mitään, mutta onko sun kaikki lakat tosiaan joko China Glazeja tai Models Owneja? 0.o Miksi näin? Ja siis aivan puhdasta uteliaisuuttani kysyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän pakko-oireinen keräilijäluonne :D Haluan että kaikki lakat ovat samaa sarjaa ja helposti saatavilla.Vähän aikaa sitten myin Wild & Crazy kokoelman pois, kun niiden tuotanto lopetettiin, en saanut niistä enää iloa. En ole vielä löytänyt uutta merkkiä jota kerätä :)

   Poista
  2. No näyttäähän tuo kieltämättä aika hyvältä kun pullot ovat samanlaisia :) Mutta jos uutta keräilykohdetta etsit niin mä suosittelen Kikoja :D Tosin niiden saatavuus on kyllä kehno, mutta lakat ovat ihania ja edullisia :)

   Poista
 2. Linnake näyttää oikeinki hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) En osaa lopettaa tätä intoilua :D Hypistelen ja silittelen sitä koko ajan.

   Poista
 3. Löysin sinun blogin ihan hetki sitten, mutta vähän tuntuu siltä, että täällä tulee vierähtämään useampi tunti! :)

  Ja ooh, haluan samanlaisen nurkkauksen!

  VastaaPoista