maanantai 20. lokakuuta 2014

Uutta!

Mainitsin kuolanneeni Lime Crimen mattapunia jonkunen aika sitten. Hinta kirpaisi liikaa, mutta onneksi on olemassa ebayn ihmeellinen maailma. Alla olevat mattapunat vain euron kipale. Nämä muuten tarttuu kuin tikku paskaan, eikä suttaannu sitten millään. (Keskimmäisestä on kokemusta kostean ja naamapesuttoman bileillan verran ja aamulla huulet oli täydellisen koskemattomt!)


Bundle Monsterilta tilasin pari uutta laattaa ja vähän paremman kansion laattojen säilytykseen. Pueenin pikkuruisella läpyskällä ei tämän laattamäärän kanssa tee yhtään mitään, ja olihan se epäkäytännöllinenkin. Käyntikorttikotelot toimivat tarrojen ja decalien säilytyspaikkana. Mietin ensin albumin hankkimista, mutta koska olen pihi pikkupaska, ostin nuo. Märkien kynsien kanssa nuo ovat ainakin helpommin selattavissa. Win.Ja kaikkihan tietävät, että talvella naama sanoo ruts, rats ja hörps, tilasinkin varastoihin täsmäaseen kuivaa naamaa vastaan. Pieni punainen purtilo on jo todettu oikein toimivaksi (ja hyväntuoksuiseksi!) kaveriksi.

 

Ettei menisi liian positiiviseksi hehkuttamiseksi, tässä on teille meikän naama.Naaman kavereina on Elfin luumuliila rajaus ja Essencen sininen ripsiväri. Ei onneksi nytkähdä liian paljon kasarimeikin puolelle. Kuvitelkaapa tuohon ällöpinkki huulipuna. Hyrr.

2 kommenttia: