sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Loista, kuin Hollywoodin tähti!Elikkä siis Livboxin esittely. Meinasin kuumepäissäni haukkua tämän lootan (taas) ihan lyttyyn. Onneksi odottelin selkeämpää hetkeä, koska eihän tämän kuun boxi ole ollenkaan huono.


Bernard Cassiere - Blueberry Overnight Cream Mask
Tämän ehdinkin jo ruutailemaan tyhjäksi parissa päivässä. Ihanan tuoksuinen ja todella kosteuttava. Meikän kuumenaama ainakin tykkäsi kovasti. Kuivat nenänpielet parantuivat ja koko naaman turvotus ja kiristys loppui kuin seinään. Harmi vain että saatavuus on on heikko ja hinta "melko" suolainen. (48€/50ml)

Marvis Cinnamon Mint hammastahna
"Marvis on rohkea sekä moderni tulkinta perinteisestä hammastahnasta, joka vetoaa meihin sen omalaatuisella charmillaan." Tämän kohdalla otsasuoni alkoi sykkimään, Miksi mun tuurilla aina tulee joku perhanan hammastahna? Toive Livbox-tiimille, laittakaa seuraavalla kerralla vaikka hammasharja, siitä on enemmän hyötyä. Nauratti myös melkoisesti seuraava lause: "Saatavana mm. valikoiduista kauneuden- ja sisustusalan myymälöistä." Sisustus? Pitääkö mun lähteä hakemaan hammastahnat Ikeasta tai Stemmasta? Ehei, lähikaupan Pepsodentti saa kelvata. 

Natural Code By Lumene - Candy Smile
Tämäkin aiheutti ensiksi "yäk mikä väri" reaktion, mutta testaamisen jälkeen huomasin ettei tämä ole ollenkaan paha. Tämä on ihan kiva, sopivan neutraali. Paitsi että lapussa luvattiin pitkää kestävyyttä, mulla ei kestänyt tuntiakaan. Tuskin tulen käyttämään erityisen paljon. 


Ibero Irtoripset
Juuri kun heitin menemään pari pakettia räpsyttimiä. Noh, ehkä vielä joskus mun hermot riittää näiden kanssa räpeltämiseen. Ihan kiva juttu tämäkin.

Bangerhead Banger Tweezer
En vain millään pääse yli ajatuksesta, että joku oikeasti maksaa pinseteistä melkein yheksän euroa. Kai näissä on mukana jotain magiaa? Laulaako ne joululauluja kulmia nyppiessä? Nämä laitan lasikaappiin talteen.

3 kommenttia:

 1. Ai että kun sai taas hyvät naurut! :D Ihanaa, kun joku jaksaa olla rehellinen blogissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon niin huono valehtelemaan, etten kehtaa ainakaan Möhboxin kohdalla alkaa yrittämään :D

   Poista
 2. Hahah, miten ihana postaus! :D Mutta pakkohan se on näistä kertoakin totuus, jotta jatkossa osaavat paremmin kasailla sitä boksia. Ei kyllä yhtään harmita, ettei tuota enää itelle tule, en oo menettäny mitään.

  VastaaPoista