lauantai 8. marraskuuta 2014

Miten niin överit?

Ugh, tämä on kyllä ollut surkein ja parhain viikko ikinä. Keskiviikosta lähtien olen ollut vuodepotilaana, kärsinyt lihaskivuista, päänsärystä ja 40 asteen kuumeesta. Olen myös äkäinen kuin per***lle ammuttu karhu ja hikoilen kuin pieni sika.
Kerrassaan hurmaava flunssa. Kyllä bloggaajien elämä on aina yhtä kiiltokuvaa :D


Positiivisena puolena tässä viikossa on se, että olen saanut tuhottoman paljon paketteja! Tottakai negatiivinen puoli on sitten se, etten voi avata lakkapulloa ilman oksentelua ja päänsärkyä. Eikä turvonnutta naamaa paljoa huvita meikata. Lakkojen swatchailut sain onneksi alta pois, ennenkuin kaikista karmein olo vyöryi päälle. 

Tällä hetkellä ei ole yhtään energiaa jäljellä. Olisin halunnut kuvata ja haukkua lyttyyn saamani Livboxin (joo.. tilasin sen jostain syystä taas), mutta en jaksa pidellä järkkäriä kädessä. Ehkä ihan hyvä etten pysty kirjoittamaan siitä vielä, teksti olisi voinut olla K-18 materiaalia :DModels Own - Lilis Pink

Joo, olihan mulla nämä kynnetkin tässä! Eikö oo melkoiset överit? Nämä meinasivat jäädä julkaisematta, mutta pusken nämä nyt kuitenkin pihalle, kun en muutakaan voi oikein lakkailla.

9 kommenttia:

 1. Ouh..kynnet kuin barbien kakut! O_o Koitahan parantua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, olikohan tuo positiivinen vertaus :D Kyllä tässä koko ajan parempia aikoja kohti mennään, kiitos tsempistä :)

   Poista
 2. Nää kynnet on mahtavat! Just ihanan överit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja just ihanan epäkäytännölliset :D Kiitoksia!

   Poista
 3. Pikaista paranemista :( ! ihanaa, kun jaksoit kuitenkin postata :) upeat nuo 3D-kukat! Ja kynnet siis muutenkin kyllä :) Mut miten nuo kukat on tehty, onko ihan liimailtuja koristeita vai akryylistä vai miten? Uskomattoman hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, parempaa kohti menossa koko ajan, tänään pysyi kamera kädessä! :D Nuo kukat on sellaisia löllöjä silikonijuttuja, jotka tuli jostain Born Prettyn random koristehyrrästä :)

   Poista
  2. Hyvä juttu! :) Ja aaa, mullakin taitaa olla vastaavia ruusuja, mutten oo koskaan käyttänyt kun tuntuu niin häröltä koko systeemit :D Ihan kun olis joku karkki kiinni kynnellä :D

   Poista