maanantai 16. helmikuuta 2015

Viimeinkin!

Tässä näkyy syy parin päivän hiljaiselooni. 


Sain viimeinkin MO-paketin käsiini ja siitä ei kyllä ole kiittäminen Fedexiä. Jos toimituksessa voi mennä jotkut asiat pieleen, niin ne kaikki sitten meni. 

Lähetysseurannassa näkyi ensin, että pakettia oltaisiin toimittamassa minulle samana päivänä. Kuriiri kyllä soitti kerran, ja antoi puhelimen hälyttää jopa 3 sekuntia. Soitin puolentunnin sisällä takaisin yli kymmenen kertaa, eikä vastausta kuulunut :D


Seuraavana päivänä seuranta ilmoitti paketin saapuneen takaisin Vantaalle. Soittelin asiakaspalveluun parikymmentä kertaa, ilman vastausta.


Sitten odottelin pari päivää ja paketti seilasi sinä aikana Vantaalla edestakaisin. Tässä vaiheessa otsassa oli jo niin monta uloketta, etten enää halunnut edes yrittää soitella mihinkään. Nakitin sitten miehen päivystämään asiakaspalvelua ja tottakai hänelle vastattiin heti. (Onkohan mun numero jollain mustalla listalla? :D)


Loppu hyvin, kaikki hyvin, sain pakettini ja ketutus lieveni. Kaikki vaiva todellakin oli näiden lakkojen arvoista. Nämä kaikki toimivat leimauksessa oikein hyvin! Tulevat kynnet ovatkin sitten pelkästään Chrome-kokoelmaa :D


6 kommenttia:

 1. Vau onopa upeet pullot :3 ja kauniita lakkoja!

  VastaaPoista
 2. Ai, että mitä herkkuja! <3 Noiden ulkokerrosten takia voisin haalia nämä lakat itselle :)

  VastaaPoista
 3. waude , mitä puteleita ja noi varmasti toimii todellakin leimauksissa <3!!!!

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä paketti! Ja onneksi saapui loppujen lopuksi perille :)

  VastaaPoista