perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kaupallinen juhannus

Ennen mökille menemistä oli ihan pakko käydä Ylivieskan Kärkkäisellä ratsaamassa Essence-hylly (se isompi!). :D Mukaanhan tottakai tarttui paljon muutakin.. 


Mulla on joku omituinen juttu pinkkien suihkusysteemien kanssa. Saippuat, kuorinnat ja suolat on pakko saada pinkkinä. Ja katsokaa! Ostin elämäni ensimmäisen Tangle Teezerin. Mikäs kosmetiikkabloggaaja se semmoinen on, joka ei omista TT:iä?


Essence-hyllystä mukaan tarttui vaikka mitä! Tuo eka sivellinen on todettu toimivaksi, joten uteliaisuudesta nappasin mukaan nuo toisetkin. Blenderi ainakin tuntuu liian rosoiselta meikäläisen makuun, näin yhden kokeilukerran jälkeen. 


Monenlaista hoitojuttua tarttui mukaan, sekä holotopperi, pikakuivattaja (joka ei ole pikaista nähnytkään) ja mattalakka. 


Rasvahanskat ja hiuspinnejä, jotka ehdin jo hukkaamaan :D


Puolisen tuntia hyllyä tutkailtuani, mies huokaa oikein syvään ja toteaa että otas akka ny jokaista sorttia yks, hän maksaa kaiken. Käskystä sir! 

Vaikka moisen upeuden olenkin löytänyt, oli pakko tehdä vähän juhannustaikoja. Keräsin kukkia tyynyn alle ja näin unta isoveljestä jonka kengät oli varastettu. Onko tämä joku Lannister merkki?

Kieriskelin, juoksin ja möyrin pitkin pihamaata ja paremman kaivon puutteessa kurkkasin sitten paskakaivoon. Ei löytynyt sieltäkään ketään.


Pakollinen mökkiselfie. Oikeesti olin silmäpussieläin melkein koko reissun, mutta oli ihan pakko päästä testailemaan uusia ostoksia. Kauppareissulla on kiva olla skarpin näköinen, eikä mikään mökkijuntti. Tosin meikittömänä olisin varmaan sekoittunut kapulaiseen festarimassaan.

4 kommenttia: