torstai 11. kesäkuuta 2015

Viikon uudet jutut

Ettei tämä menis ihan kynsihöpinäksi, ajattelin esitellä teille tämän viikon uudet jutut ja kertoa teille kokemuksen Mr. Blancista. 

Otetaanpa siis ekana hampaisiin (höhöö) tämä Mr. Blancin hampaidenvalkaisupaketti. Tilasin tämän puhtaasti uteliaisuudesta, vaikken oikeastaan valkaisua hampaisiini tarvinut. Paketti sisälsi kahden viikon valkaisuliuskat ja maksoi posteineen noin 35 euroa. 


Tottakai tämä oli taas niiiiin näitä. Niinkuin mies baarissa pilkun aikaan, lupaa paljon, mutta mitään ei tapahdu. Uskollisesti pidin näitä hampaissa joka ilta, mutta minkäänlaista vaalennusta ei ole näkyvissä. Paitsi pienen pieni valkoinen läiskä vasemmassa kulmahampaassa. Sekin tulee siihen aina flunssassa. Hoh, elikkäs näitä EN suosittele ostamaan. Ennen ja jälkeen kuviakaan en jaksanut napata, kun mitään eroa ei ole näkyvissä. Testijonossa on kuitenkin toinen hampaidenvalkaisu! :)

 

Livboxikin saapui myöhässä, niinkuin aina. Tästä en osaa oikeastaan keksiä mitään ihmeellistä sanottavaa, yhtä tylsä boksi kuin pari viimeisintä. Sai minut taas epäilemään päätöstä jatkaa tilausta. Hammasharja oli sentään positiivinen ylläri! :D


Parhaat viimeiseksi! Kävin tyhjentämässä Kiimingin Essence-hyllyä ja mukaan tarttui kaksi ripsaria, kaksi eyelineria, kaksi huulipunaa ja puuteri. Flomarin valkoisen kynsilakankin nappasin testiin. Näiden lisäksi mukaan lähti uusi veitsi, kasvokuorinnat, putsari, pyörä ja imuri! :D Innostuttiin miehen kanssa oikein urakalla. 

(Tai siis minä innostuin, miesparka joutui maksamaan :P)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti