maanantai 27. heinäkuuta 2015

Hukuttaudun materiaan

Eli pakkorutistus ostoksien muodossa. 

Vähän aikaa sitten jäin ansaitulle kesälomakierrokselle numero kaksi. Pakkasin kimpsut ja kampsut ja suuntasin etelään shoppailun täyteiselle hermolomalle. Tapasin ystäviä ja leikin kerrankin ihan kunnon turistia! 


Superkiireinen viikko auttoi hetkellisesti pinnan alla kytevään aikapommiin ja siirsi ajatukset ainakin hetkeksi iloisempiin asioihin. Shoppailu ja kahviloissa istuminen on parasta (tai ainakin melko hyvää) lääkettä huonoon oloon.

 

Meikinpoistoaineita on aina pakko hamstrata kunnolla, kun niitä halvalla löytää. En tajua mihin saan ne aina hävitettyä, mutta tuollainen pienempi puteli katoaa joka kerta (reippaasti) alle kuukaudessa. 

 

Nämä värikkäät linerit tilasin netistä ennen reissua, mutta lasken ne reissusaaliiksi koska kiltti postimies ojensi ne minulle kouraan juuri kun olimme lähdössä. Feikkejähän ne tottakai on. 

 

Essencen pisteellä en seonnut niin pahasti kuin olin kuvitellut. Hyllyt olivat onneksi puolityhjät ja ensimmäisellä kerralla olinkin jo ostanut kaikki himotuksen kohteet. Menkkahaukalta mukaan tarttui vain pari vaatetta ja meikkijuttuja. Luulin H&M:n huulipunan olevan aika lähellä Heroinea. Olin väärässä.


Nyt on myös pakko kehaista tuota H&M:n CC-sivellintä. Tähän asti olen hieronut kaikki meikkivoiteet pärstääni sormin, kun mikään muu sivellin ei ole tuntunut omalta. Kivaa että pelastus saapuu näinkin halvassa muodossa. 


Loput ryönät onkin sitten internetin ihmeellisestä maailmasta. Kuukauden LF-Beautybox oli silkkaa priimaa, verrattuna Livboxiin. 

 

BornPrettyStoresta tilasin pari kaulakorua, leimauslaattoja ja siirtokuvia. Jospa nyt saisin kynsiäkin räpellettyä.

 


Paras viimeisenä! Sain ystävältäni lahjaksi himoitsemani Wreck This Journalin. Ihanaa kun on tuollaisia telepaattisia taitoja omaavia ihmisiä, niin ei tarvi tuhlata kaikkia omia rahoja. :D


Ensi kerralla hitusen iloisempia tunnelmia!

2 kommenttia: