keskiviikko 5. elokuuta 2015

Se aika kuusta..

Taas on se aika kuusta, kun olo on vaikea, mikään ei ole hyvin ja melkein kaikki ärsyttää. Joko arvasit, että kyseessä on iki-ihana Livbox?


Jos olisin tiennyt paremmin, olisin suosiolla jättänyt tämän laatikon hakematta. Miksi joka ikiseen lootaan pitää tunkea dödöä ja shampoota? Kiitos, mutta mulla on jo loppuelämän tarpeiksi dödöjä. 


Mitäpä muuta siellä laatikossa on?

Kubiss kynsilakka. Huoh, ei jatkoon. Väri on tylsä ja merkki väärä. Olen tarkka siitä, että kokoelmani pysyy yhtenäisenä, eikä joukkoon eksy yksittäisiä ihmelakkoja. 

Lumene voidegeeli. Tämäkin vähän mööh. Vastahan boksissa oli iso purkki Lumenen nassurasvaa.

Ja se *aatanan dödö.

 

Dermosil hiuskiinne. Tämä ei herätä mitään tunteita. En kyllä käytä hiuslakkaa kuin ehkä kerran kolmessa kuukaudessa, joten saapa nähdä onko tämä mistään kotoisin. Se nähdään varmaan joskus jouluna..

Wella BB-voide hiuksille. Okei, mulla alkaa jo menemään ohi kaikki BB, CC, DD, EE, PP, HC, PVC ja TT -voiteet ja mössöt. Taas tungettu kivat kirjaimet hassuun paikkaan. Eipä olisi ikinä käynyt pienessä mielessäkään ostaa BB-voidetta hiuksille. 


Cutrin shampoo ja hoitoaine. Vain yksi sana: Taas.

Tämä on jo toistoa kesäkuun ja heinäkuun bokseista. Jotain uutta jo, kiitos.

6 kommenttia:

 1. EVVK-boksi näemmä. Hyvän tekstin silti sait aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EVVK-boksi on niiiin sopiva! :D Hyvistä asioista ei kyllä saa niin paljoa tekstiä aikaiseksi, kuin valittamisen aiheista :P

   Poista
 2. Tuntuu sille et näis boxeis on aina jotain naamarasvaa ja shampoota! Aina samat tavarat, mut eri merkeiltä. Mua alko kyllästyttämään ja lopetin tilaamisen alkuvuodesta enkä kyl yhtään ole boxia kaivannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tein sen virheen, että uusin tilauksen kun yksi ohi suun mennyt boksi oli kiva. Ajattelin että jospa laatu on parantunu tauon aikana, mutta turha toive :D

   Poista
 3. Ohhoh miten tylsää :/ Ei kyllä yhtään kaduta etten ole tätä laatikkoa mennyt tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kaduttaa että tein tällä kertaa pidemmän tilauksen :C Noh, ainakin on mistä valittaa! :D

   Poista