tiistai 22. syyskuuta 2015

Blup!

No moro moro! Meikä on linjoilla taas! Elämässä tapahtui mielenkiintoinen juonenkäänne, laitettiin Lahiksen kanssa lusikat jakoon ja muutettiin erillemme, tästä seurauksena yhtäkkinen blogitauko. Ikäväkseni ilmoitan, että eroon ei liittynyt mitään mehukasta draamaa josta voisin täällä avautua, tiedän että melko suuri osa lukijoista kieli pitkällä sellaista odottaisi! :D Kliseet tiskiin, kasvettiin erillemme, kipinä katosi ja mitä näitä nyt on. 


Muuton keskellä olen tietenkin unohtanut laittaa ylös lakkojen nimet joita tässä on käytetty. Samaa sarjaa nämä on kuin aina, Bundle Monsteria, Models Ownia ja Mundo De Uñasia. Kunhan saan huushollin tiptop kuntoon, alan väsäämään kotipostausta. Taas! :D Edellistäkään en ehtinyt julkaisemaan ja nyt se on hieman myöhäistä.

Toisena uutisena myös se, että poistin Cririan Facebookin. Tästä lähtien kaikki ylimääräinen ulina ja info tulee Instagramiin. 

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että kaikki on nyt hyvin - ero on aina parempi siinä vaiheessa kun suhde ei mihinkään liiku. Ja hei, kiva kuulla susta taas! :) asuntopostaus tosiaan kiinnostaisi :)

  Nää kynnet on todella nätit, ihanan kesäiset! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia. Onhan tähän yksin olemiseen hurjan iso totuttelu, mutta kyllä tämä tästä :) Kynnetkin on varmaan kesän lopussa tehtykin, kun oli viimeinen hellepäivä :D

   Poista