sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ladyqueen

Joskus tapahtuu ihmeitä. Sellainen tapahtui blogitauon aikana, kun minuun otti yhteyttä tämmöinen nettikauppa, joka kyseli haluaisinko testata heidän tuotteitaan. Kyll' maar! Ihmettelen vaan miten ihmeessä tommoinen pulju toiselta puolelta maapalloa löytää meikäläisen blogin, jota ei ole edes päivitetty kuukausiin, ja päättää vielä ottaa yhteyttä meikäläiseen. Hulluja kaikki tyynni. 

 

Kyseessä oleva kauppahan on siis Ladyqueen. Olisin saanut valita itse haluamani tuotteet testiin, mutta päätin elää jännittävästi ja käskin heidän lähettää ylläripaketin. Tämmöistä tavaraa sieltä sitten tuli.

 

Hienosti uudeksi vuodeksi teemaan sopiva leimauslaatta


Pari pientä killutinta joilla en oikeastaan tee yhtään mitään. Punaisen timantin tausta ei ole tasainen, joten se passaapi paremmin geelikynsiin. Nallessa taas ei ole tarttumapintaa nimeksikään joten sen käyttämiseen pitää käyttää aivoja, joita minulla ei ole. 


Ja tarroja. Kukalliset tarrat testasin heti ensimmäisenä, koska ne on niiiiin helppoja! :D Seuraavana ajattelin taistella noiden joulutarrojen kanssa. 


Ja blaablaa. Minähän en hyödy noiden linkkien klikkailusta, ainoastaan koodin käyttämisestä. Linkit ovat teitä helpottamassa, ja koska kauppias pakotti ne laittamaan. 
3 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Onpa jännä, mulla ei ainakaan puhelimella näy kuin kaksi viimeistä kuvaa. Sitten näkyy jos klikkaan kuvat erikseen auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Hah, en osaa korjata tuota ongelmaa koska olen vielä niin ulapalla näistä blogijutuista :D Yritin kyllä värkätä jotain, saa nähdä auttoiko.

   Poista
 2. Ihanaa että oot palannut :) Toivottavasti laatta toimii hyvin!

  VastaaPoista